Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İmzasıyla Bazı Bakanlıklara Atamalar Yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İmzasıyla Bazı Bakanlıklara Atamalar Yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlıklara ve kamu kurumlarına ilişkin görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla bazı Bakanlıklara yeni atamalar yapıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan atamalar...

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANAN ATAMALAR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne İbrahim Yılmaz, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Mustafa Otrar atandı. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, Kayseri İl Jandarma Komutanı olarak görevlendirilirken, Adıyaman İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Hikmet Uz, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı görevine atandı.

Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu'nda Tıbbi Mikrobiyoloji Üyeliği'ne ise Doç. Dr. Özgür Yanılmaz getirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Başmüfettişlik görevine Müfettiş Fuat Şen, Milli Eğitim Bakanlığı'nda Başmüfettişlik görevine ise Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat atandı.

GÖREVDEN ALMA KARARLARI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Necati Öztürk, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz ile Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal da görevden alınan isimler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler