Cumhurbaşkanı Erdoğan İsveç'te Hedef Alındı Türkiye'den Tepkiler Yağdı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsveç'te Hedef Alındı Türkiye'den Tepkiler Yağdı!

Cumhurbaşkanı İsveç'te hedef alındı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İsveç'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan bir eylemin gerçekleştirilmesi, Türkiye'den ardı ardına gelen sert tepkilere yol açtı. CNN TÜRK yayınında yer alan bir açıklamaya göre, AK Parti üyesi Çelik, bu tür eylemin doğrudan Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerini hedef aldığını ve faşist bir saldırı olduğunu ifade etti.

"TERÖR PROPAGANDALARI TAMAMEN BİR SAHNE ALMIŞ DURUMDA"

Çelik, söz konusu olayın Türkiye'ye yönelik bir hakareti temsil ettiğini ve ülkenin değerlerine karşı saygısızca bir davranış olduğunu vurguladı. Ayrıca, bu tür eylemlerin uluslararası ilişkilere zarar verdiğini ve diyalog yerine gerilimi artırdığını da belirtti.

Ömer Çelik İsveç, "Aslında çok iyi bildiğimiz bir hikayeyi kendi kendisine üretiyor İsveç. O da şu; Demokrasisini bu faşistler ve nefret suçları işleyenler karşısında savunmasız hale getiriyor. Maalesef Avrupa'nın bazı ülkelerinde bu fikir hürriyeti ve düşünce hürriyeti adı altında nefret suçları, terör propagandaları tamamen bir sahne almış durumda" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler