CHP'de Açıklanmayan İzmir ve Antalya Adayları Cuma Günü Belli Oluyor!

CHP'de Açıklanmayan İzmir ve Antalya Adayları Cuma Günü Belli Oluyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içinde, İzmir ve Antalya belediye başkan adaylarının belirlenmesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. AA'nın haberine göre, İzmir ve Antalya adayları Cuma günü açıklanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İzmir ve Antalya büyükşehir belediye başkanı adaylarını da içeren yaklaşık 700 seçim çevresi için anket ve temayül yoklamasını tamamladı. Parti Meclisi ise kalan adayları belirlemek üzere Cuma günü toplanacağı belirtildi.

CHPKALAN ADAYLARI BELİRLEMEK İÇİN CUMA GÜNÜ TOPLANIYOR 

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için CHP'nin parti meclisi, kalan adayları belirlemek üzere cuma toplanacak. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, CHP, bugüne kadar 622 seçim çevresinde adayını açıkladı. Aralarında İzmir ve Antalya'nın da bulunduğu yaklaşık 700 seçim çevresi için de anket ve temayül yoklaması çalışmalarını tamamladı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ise cuma günü saat 13.00'te bir araya gelecek. MYK toplantısı tamamlandıktan sonra Genel Başkan Özgür Özel'in başkanlığında Parti Meclisi (PM) toplantısı gerçekleştirileceği belirtildi. Gerçekleştirilecek bu toplantıda ise kalan seçim çevrelerinin büyük çoğunluğu için adayların açıklanması planlanıyor. Ayrıca, CHP, aday belirleme çalışmaları sebebiyle yarın saat 09.00'dan itibaren 2 gün boyunca parti genel merkezine ziyaretçi kabul etmeyeceğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler