Chp Serik İlçe Başkanı Demir, İstifa Etti

Chp Serik İlçe Başkanı Demir, İstifa Etti

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Demir, akşam saatlerinde partisinin ilçe binasında yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından istifa ettiğini açıkladı. İstifa gerekçesini sosyal medya hesabından açıklayan Demir, kendi ve eşinin sağlık problemlerinden dolayı görevi bıraktığını belirtti.

Demir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Değerli hemşerilerim. İki yıla yakın süredir gece, gündüz demeden onur ve gururla devam ettiğim CHP Serik ilçe başkanlığı görevimden bugün itibarı ile kendim ve eşimin sağlık problemlerinden dolayı istifa ediyorum. CHP'ye bağlılığım ilk günden itibaren bugüne kadar nasıl devam ettiyse bundan sonra da öyle devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bana bu görevi layık gören üye delegelerimize bu süreçte yanımda olan eşime, aileme sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Demir, 2019 yılından bu yana CHP Serik İlçe Başkanı olarak görev yaptı. Demir'in ilçe başkanlığından istifasının ardından yönetim kurulu üyeleri görevlerine devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler