CHP lideri Kılıçdaroğlu, Antalya'dan ayrıldı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Antalya'dan ayrıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay yorgunluğunu atmak ve bayram tatili için geldiği Antalya'dan bu sabah ayrılarak İstanbul'a gitti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 37'nci Olağan Kurultayı'nda, tek aday olarak girdiği seçimde bin 251 delegenin oyunu alarak, 6'ncı kez genel başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, hem kurultay yorgunluğunu atmak hem de Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Antalya'ya gelmişti.

Otelde tatilini geçiren Kılıçdaroğlu, bugün Fraport- TAV Antalya Havalimanı'ndan İstanbul'a uçtu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Kılıçdaroğlu'nu havalimanında uğurladı.

KONUŞMALAR DIŞARI YANSIMADI

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, otelde kendisini ziyaret eden bazı partililerle, hem kurultay süreci hem de gündemdeki gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulunduğu ifade edildi. Kılıçdaroğlu ve Antalya'daki partililerinin tatil sürecinde açıklama yapmamasının 'Partiyi yıpratacak söylemlerin basın üzerinden dile getirilmesini doğru bulmadığını' belirtildi. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Antalya'dan ayrıldı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Antalya'dan ayrıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler