CHP Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Erdem Kimdir?

CHP Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Erdem Kimdir?

CHP milletvekili adayı Mustafa Erdem oldu. Peki CHP Milletvekili adayı Mustafa Erdem Kimdir? Mustafa Erdem kaç yaşında ve nereli? Mustafa Erdem hangi partiden milletvekili adayı oldu?

Mustafa Erdem, 1963 Antalya ili Akseki ilçesi Güçlüköy’de dünayay geldi. İlköğrenimimi Güçlüköy'de, orta ve lise öğrenimimi Aksu Öğretmen Lisesi'nde ve Akseki Şahinler Lisesi'nde tamamladı. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden 1988 yılında mezun oldu. 1999 yılına kadar özel bir şirkette muhasebe müdürü olarak çalıştıktan sonra 1999 yılından bu yana Antalya'da Mali Müşavir olarak serbest çalışmaktadır.

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA ERDEM KİMDİR?

1999-2004 yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi Akseki Güçlüköy belde başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundu. 2004-2005 yıllarında arasında Antalya CHP il Saymanlığı görevinde bulundu. 2013 Yılında CHP Antalya İl Başkanlığı adayı, 2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı oldu. 2009 Yerel seçimlerinde ve daha sonraki seçimlerde CHP İl Seçim Komitesi Başkanlığı ve üyeliği görevlerinde bulundu. Erdem, 2016 Yılında İl Başkanı görevini üstlendi. Mustafa Erdem, halen Türmob Sürgem Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler