Büyükşehir, 270 milyon TL borçlanma yetkisi istedi

Büyükşehir, 270 milyon TL borçlanma yetkisi istedi

​​​​​​​Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 yılı bütçesinde 2 milyar 32 milyon gideri olduğu belirtildi. Devam eden projeleri için meclisten 270 milyon TL borçlanma yetkisi istedi. Görüşmelerde borçlanma yetkisi oy çokluğuyla kabul edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve bazı ilçelerde devam eden projeleri için meclisten 270 milyon TL borçlanma yetkisi istedi. AK Parti grubunun çekimser oy kullandığı görüşmelerde borçlanma yetkisi oy çokluğuyla kabul edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Temmuz ayı devam meclisi toplantısı başkan Muhittin Böcek, başkanlığında yapıldı. Toplantıda Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 yılı bütçesinde 2 milyar 32 milyon TL gideri, 1 milyar 730 milyon TL geliri olduğu belirtildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve bazı ilçelerde devam eden projeleri için meclisten 270 milyon TL borçlanma yetkisi istedi. AK Parti grubunun çekimser oy kullandığı görüşmelerde borçlanma yetkisi oy çokluğuyla kabul edildi.

AK Parti grubundan Serhat Demir, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i, tabela, sosyal medyada yer alan reklamların maliyetine yönelik eleştirdi. Böcek, eleştiriler hakkında şunları söyledi:
"Benim geçmişle hesabım yok. Antalya için çivi çakan herkesten Allah razı olsun. Konuşursam çok konuşurum. 'Biz birlikte yaparız' diyelim. Antalya'da 10-20 metre aralıklarla tabela göremeyeceksiniz. Ben göreve geldikten 2 ay sonra sahile giderken, 'oradaki yolu genişletin, çift şeritli yol yapın' dedim. Çalışma sırasında 22 tane tabela koymuşlar. Üzerinde Muhittin Böcek yazıyor. Aradım ve '3 tane tabela koyacaksınız' dedim. Böyle konulardan kimseye ekmek çıkmaz. Yine de yapıcı eleştirileriniz için teşekkür ederiz" diye konuştu.

Meclisin gelecek ayki toplantısını 10 Ağustos'ta saat 14.00'da gerçekleştireceği belirtildi.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler