Bolu Belediye Başkanı Görevinde Bulunan Tanju Özcan’a Saldırı Düzenlendi

Bolu Belediye Başkanı Görevinde Bulunan Tanju Özcan’a Saldırı Düzenlendi

Bolu Belediye Başkanı görevinde bulunan Tanju Özcan’a bıçaklı saldırı düzenlendi. Başkan Özcan ise bu durum karşısında önlemleri arttıracağız açıklamaları ile basın mensuplarına duyuruda bulundu. Tanju Özcan mülteciler ile ilgili ani çıkışlarıyla...

Bolu Belediye Başkanı görevinde bulunan Tanju Özcan’a bıçaklı saldırı düzenlendi. Başkan Özcan ise bu durum karşısında önlemleri arttıracağız açıklamaları ile basın mensuplarına duyuruda bulundu. Tanju Özcan mülteciler ile ilgili ani çıkışlarıyla gündeme geldiğinden dolayı Bolu Belediye Başkanı görevinde bulunan sayın Özcan’ın makam katına kadar çıkıp gelen bıçaklı saldırgan ise aralarında yaşanan gerginliğin hemen ardından yakalanıp gözaltına apar topar alındı. Bıçaklı saldırgan emniyete götürülerek meslek olarak Bolu’da pazarcı mesleğini icra ettiğini açıklarken diğer yandan da sayın Özcan; artık yeter, şunu bilsinler ki biz hiçbir tehdide boyun eğmeyiz bir yandan sığınmacı çeteleri bizleri tehdit ediyor.

Bir yandan da PKK ve bunun uzantıları tehdit etmeye devam ediyor bunlar için önlemleri arttıracağız.” şeklinde konuştu.

Bolu Belediyesi’nde Yaşanan Olay Çok Tedirginlik Yaşattı!

Bolu Belediyesi’nde bugün saat 11:30 itibarıyla meydana gelmiş olan olayda ise HH isimli olan kişi Bolu Belediye Başkanı görevinde bulunan Tanju Özcan’ın bulunmuş olduğu makam odasının önüne çıkarak başkanla görüşmek istediğini dile getirdi. Ansızın cebinden çıkartmış olduğu bıçağı savurarak bağırmaya başlayan saldırgan HH sayın Özcan’ın polis korumaları tarafından da uyarıldığı görüldü. Hiçbir uyarıları aldırmayan saldırganın elindeki bıçak alınırken olay ise aniden 112 çağrı merkezine bildirildi. Hızlı bir şekilde ihbar üzerine ise belediye binasına polis ekibi gönderilmiş oldu. Olayın hemen ardından da makam odasının bulunmuş olduğu kata zabıta ekipleri de eklenerek güvenlik şeridi sağlam bir şekilde oluşturuldu.

Saldırgan şahıs ise gözaltına alınarak emniyeti ifadesi alınmak üzere götürüldü. Saldırgan şahsın Bolu’da bir pazarcı görevinde bulunduğu öğrenilirken olay ile ilgili ayrıntılı bir soruşmada başlatılmış oldu. Bolu belediye başkanı Tanju Özcan tarafından yapılan açıklama neticesinde tehditleri herhangi bir şekilde boyun eğmeyeceğini saldırı girişimine ilişkin de tehdit almaktan korkan bir adam olmadığını hayatı boyunca birçok kez maruz kaldığını dile getirdi. FETÖ’cülerin tehdidini terör örgütlerindeki tehditleri de aldığını ifade eden başkan son zamanlarda bu tür şeylerin çok fazla artmaya başladığını eskiden milletvekili iken sadece kendinden sorumlu olduğunu ve şu anda binada 500 adet çalışanının olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler