Başkan Böcek'ten Chp'ye 'Kırgın Değilim' Mesajı

Başkan Böcek'ten Chp'ye 'Kırgın Değilim' Mesajı

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, İl Başkanı Nuri Cengiz ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Koronavirüs sürecini çok zor atlattığını belirten Başkan Böcek, "Bu süre içerisinde zaman zaman farklı düşünceler olmuş olabilir. Bu anlamda hiç kimseye kırgın değilim ancak bunu zaten birlikte yaşadık. Düne takılı birisi değilim" dedi.

Başkan Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Sağlığına kavuşmasının ardından ilk ziyaretini Vali Ersin Yazıcı'ya yaptığını hatırlatan Başkan Böcek, ikinci olarak Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü'nü, üçüncü olarak da partisini ziyaret ettiğini belirtti. Başkan Böcek, göreve yeni atanan İl Başkanı Nuri Cengiz'e başarılar diledi. Koronavirüs tedavisi sırasında CHP il yönetimiyle zaman zaman fikir ayrılıklarına düştüğünü aktaran Başkan Böcek, kimseye kırgın olmadığını kaydetti.

'ZAMAN ZAMAN FARKLI DÜŞÜNCELER OLDU'

108 günlük zorlu koronavirüs tedavi süreci geçirdiğini anlatan Başkan Böcek, hastalığı sırasında farklı düşünceler oluştuğunu hatırlattı. Başkan Böcek, "Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu'na, sevgili il başkanıma, yönetimdeki arkadaşlarıma, kadın kolları başkanıma, gençlik kolları başkanıma, yönetime teşekkür ediyorum. Tabi zorlu bir süreçten geçtim. Bu süre içerisinde zaman zaman farklı düşünceler olmuş olabilir. Bu anlamda hiç kimseye kırgın değilim, ancak bunu zaten birlikte yaşadık. Düne takılı birisi değilim" dedi.

'HEP ÖRGÜTÜMÜZÜN YANINDA OLMAYA ÇALIŞTIM'

Başkan Muhittin Böcek, Mevlana'nın "Dün dünde kaldı cancağızım, bugün güzel şeyler söylemek lazım" dediğini hatırlatarak, "Mensubu olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı'nda olmaktan çok mutluyum. Konyaaltı Belediye Başkanlığı süreçlerimden beri elimden geldiğince partimizin ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımı devam ettirdim. Bu anlamda gerek kadın kolları gerek gençlik kolları gerekse il başkanlığı seçimlerine karışmadan hep örgütümüzün yanında olmaya çalıştım. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla, devlet ve parti terbiyem içerisinde çalışmalarıma devam edeceğim" diye konuştu.

'HEP DUA ETTİK'

CHP İl Başkanı Nuri Cengiz ise Başkan Böcek'e zorlu tedavi sürecinde hep dua ettiklerini belirtti. Cengiz, "Başkanımız artık güreşebilecek güce sahip. Allah'ın izniyle bundan sonra da hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü olarak sizlerin yanında ve arkanızdayız. Öncelikle bu pandemi hiçbirimizin bilmediği bir süreçti. Pandemi sürecinde yerel yönetimler olarak, Cumhuriyet Halk Partisi yönetimleri her yerde çok iyi bir sınav verdi. Büyükşehrimizle diğer ilçe belediyelerimizle hep birlikte koordineli bir şekilde bu süreci çok başarılı bir şekilde götürdüğümüze inanıyorum. Hoş geldiniz evinize. Ayağınıza sağlık. Bütün yönetim kurulum adına size teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Başkan Böcek'e plaket takdim etti. Başkan Böcek, ziyaretin sonunda, il yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri ile aile fotosu çektirdi.

Başkan Böcek'ten Chp'ye 'Kırgın Değilim' Mesajı

Başkan Böcek'ten Chp'ye 'Kırgın Değilim' Mesajı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler