Bağımsız Aday Zeynep Çelik, 22 Yaşında Türkiye'nin En Genç Kadın Belediye Başkanı Oldu

Bağımsız Aday Zeynep Çelik, 22 Yaşında Türkiye'nin En Genç Kadın Belediye Başkanı Oldu

Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesi'nde bağımsız aday Zeynep Çelik, Türkiye'nin en genç kadın belediye başkanı unvanını kazandı.

Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesi'nde gerçekleşen yerel seçimlerde bağımsız aday Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre %47,91 oy oranıyla büyük bir zafer elde ederek Belediye Başkanı seçildi. Bu oylarla Çelik, Türkiye'nin en genç kadın Belediye Başkanı unvanını kazandı.

KALKIM BELDESİNİN EN GENÇ BAŞKANI KAZANDI

Yenice'de seçim atmosferi oldukça yoğun geçti. Vatandaşlar, adaylarını dikkatle değerlendirip tercihlerini belirledi. Seçimlerin sonuçları beklenirken, Çelik'in kazandığı zafer, bölgede büyük bir heyecan yarattı.

"BU BAŞARI HEPİMİZİN"

"Hep birlikte çabalarımız ve dualarımız ile çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Kalkım'a yakışır hizmeti getirmeyi, halkımıza değer vermeyi önümüzdeki 5 yılın her gününde kendime borç bilerek sizlere layık olacağım. Bu başarı hepimizin"

22-yasindaki-zeynep-celik-turkiye-nin-en-genc-17001678-6675-m.jpg

ZEYNEP ÇELİK KİMDİR?

Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesi'nde 22 yaşındaki Zeynep Çelik, yerel seçimlerde %47,91 oy oranıyla Belediye Başkanı seçildi. Tanınmış iş insanı Mehmet Çelik'in kızı olan Zeynep Çelik, kazandığı zaferle Türkiye'nin en genç kadın Belediye Başkanı unvanını elde etti. Çelik'in seçimi kazanması, bölgede ve ülke genelinde gençlerin siyasetteki etkin rolünü bir kez daha vurguladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler