Babala Açık Mikrofona Recep Tayyip Erdoğan Çıkacak mı?

Babala Açık Mikrofona Recep Tayyip Erdoğan Çıkacak mı?

Türkiye'nin önemli siyasi isimlerinin konuk olduğu mevzular açık mikrofon, siyasetçileri terleten sorularla çok ilgi çeken bir yapım haline geldi. Şimdi ise çok farklı konular merak ediliyor, acaba Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu programa...

Esprili ve başarılı şarkılar yapan seslendirme sanatçısı olarak tanıdığımız Oğuzhan Uğur sunuculuğuyla da ön plana çıkıyor. YouTube'da ki kanalında farklı programlar yaparak kullanıcılar tarafından çok fazla ilgi gören Oğuzhan Uğur TV yayın yapar gibi YouTube yayın yapıyor. Babala TV isimli bir kanalda çok fazla farklı program yaparak kullanıcılar karşısına çıkan Oğuzhan Uğur artık siyasi isimlerin konuk olduğu farklı bir programa daha başladı. Mevzular açık mikrofon adlı programda ünlü isimleri ağırlarken bir siyasi ismi ağırladıktan sonra arka arkaya diğer siyasi isimlerle de tek tek program yaptı. Türkiye'nin önemli siyasi isimlerinin konuk olduğu mevzular açık mikrofon, siyasetçileri terleten sorularla çok ilgi çeken bir yapım haline geldi. Şimdi ise çok farklı konular merak ediliyor, acaba Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu programa katılır mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Oğuzhan Uğur'un Babala TV Kanalında Yapmış Olduğu Mevzular Açık Mikrofon İsimli Programa Katılacak Mı?

Bu soru çok soruldu Bu konu çok merak edildi! Neden mi Çünkü Oğuzhan Uğur'un programı artık  bir siyasi tartışma programına dönüştü. Türkiye'nin de önemli siyasi isimlerinin programa katılımıyla gerçekleşen yayın artık devlet başkanını ağırlamak istiyor! Konukların sorular yönelterek sohbet içeriğinin oluştuğu mevzular açık mikrofon isimli programda oldukça şeffaf bir yayın yapılıyor. Mevzular açık mikrofon isimli YouTube kanalı  Babala TV'de yapılan programda daha önce Oğuzhan Uğur birçok siyasi ismi ağırladı şimdiye kadar konuk olmuş isimler arasında Türkiye'nin önemli siyasetçileri var.

Oğuzhan Uğur'un Programına Konuk Olan Siyasetçiler 

 Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ, gelecek Partisi genel başkanı Ahmet Davutoğlu, Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce, Cem Uzan ile birlikte HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu gibi isimler daha önce Oğuzhan Uğur'un programına konuk olmuştu. Seyirciler konuk olan bu önemli isimlere birçok farklı soru yönelttiler. Seyircilerin soruları Oğuzhan Uğur'un sunumuyla gerçekleşen program çok beğenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu programa katılıp katılmayacağı merak edilirken ulaşan bilgilere göre katılmayacağı haberi alındı. Ülkenin muhalefet kanadının rağbet ettiği programda edinilen son bilgilere göre Recep Tayyip Erdoğan konuk olmayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler