Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik Kimdir?

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik Kimdir?

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Alanya Belediye Başkanlığı'nı kazanan Osman Tarık Özçelik, şehrin yeni yönetimini üstleniyor. Peki, Osman Tarık Özçelik kimdir? İşte merak edilenler...

31 Mart Yerel seçimler sonucu kesin olmayan bilgiye göre Alanya belediye başkanı oldu. Özcelik, MHP'nin 10 yıldır yönettiği belediyeyi farkla kazandı. İşte Osman Tarık Özçelik hakkında merak edilenler...

OSMAN TARIK ÖZÇELİK KİMDİR?

Alanya'nın yeni belediye başkanı olarak göreve başlayan Osman Tarık Özçelik, 1 Kasım 1962 tarihinde Alanya ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Alanya'da başarıyla tamamlayan Özçelik, akademik kariyerine Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nde devam etti ve 1985 yılında bu alanda mezun oldu.

Profesyonel yaşamına adım attıktan sonra, iş dünyasında önemli başarılar elde eden Osman Tarık Özçelik, Alanya'nın sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlayan çeşitli projelerde yer aldı. 

Kimya mühendisi olarak başladığı iş hayatında aile şirketi bünyesinde çalışmaya başladı. Bugün ise kendi şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Özçelik'in iş dünyasındaki liderlik yetenekleri ve başarıları, şirketinin büyümesine ve gelişmesine önemli katkılarda bulunmuştur.

Alanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliği gibi önemli görevlerde de bulunan Özçelik, eğitim ve toplumun gelişimine katkı sağlamak amacıyla aktif rol almaktadır.

osman-ozcelik.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler