Ak Parti'nin Antalya Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü Kimdir?

Ak Parti'nin Antalya Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü Kimdir?

Ak Parti'nin 48 ilin belediye başkan adayı açıklandı. Netleşen Antalya Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü kimdir?

Ak Parti'nin 48 ildeki belediye başkan adayı netleşti. İşte netleşen adaylar arasında yer alan Antalya Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü kimdir, nereli ve ne zaman doğdu? Hangi görevlerde bulundu? İşte haberin detayları...

HAKAN TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Kepez Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Hakan Tütüncü, 15 Haziran 1979'da doğdu. Tütüncü, doğum tarihi itibariyle Kepez'in belediye başkanlık görevini yürütüyor.

İlk ve orta ve lise eğitimini Antalya'da tamamlayan Hakan Tütüncü, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Tütüncü, Antalya Barosu'na kayıtlı serbest avukatlar arasında yer alıyor. Hukuki birikimiyle öne çıkan Tütüncü, Antalya'da yerel hizmetlerine belediye başkanlığı görevinde devam etmektedir. 

AK Parti'nin 2001 yılında ki kuruluş sürecinde aktif rol alan Tütüncü, Antalya İl Gençlik Kolları'nın Kurucu İl Başkanı olarak atanarak görevine başladı. 2003 yılında Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2004'te ise Antalya İl Sekreteri olarak ana kademe görevlerini üstlendi. Tütüncü, 2005 ile 2009 yılları arasında iki dönemde AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüttü. Tütüncü, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler