Ak Parti Adana Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir Kimdir?

Ak Parti Adana Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir Kimdir?

Ak Parti 48 ildeki belediye başkan adayını açıkladı. Netleşen adaylar arasında yer alan Adana belediye başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir Kimdir? İşte Ak Parti Adana belediye başkan adayıyla ilgili detaylar...

Ak parti Adana Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir Kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? İşte Ak Parti Adana belediye başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir hakkında merak edilenler...

FATİH MEHMET KOCAİSPİR KİMDİR?

AK Parti Adana Belediye Başkan adayı olarak dikkat çeken Fatih Mehmet Kocaispir, sosyal medyada birçok kişinin merak ettiği isimler arasında yer alıyor. Kocaispir'in hayatı ve kariyeri merak konusu. 

Fatih Mehmet Kocaispir, 1975'te Kadirli de dünyaya geldi. 1975 yılında Kadirli'de doğan Fatih Mehmet Kocaispir, eğitim hayatına Kadirli İmam-Hatip Lisesi'nde başladı ve 1993 yılında bu okuldan mezun oldu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden ise 1998 yılında diplomasını aldı. 

Kocaispir, akademik kariyerine Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim ve Organizasyon dalında yüksek lisans yaparak devam etti. Avukatlık stajını tamamlayan Kocaispir, 2000 yılından bu yana Adana Barosu'na kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Hukuki alandaki bilgi ve deneyimleriyle dikkat çeken Kocaispir, şimdi AK Parti Adana Belediye Başkan adaylığıyla kamuoyunun ilgisini çeken isim oldu.

Fatih Mehmet Kocaispir, enerji sektöründeki önemli projelerden biri olan Doğu Akdeniz Petrol Rafinerisi Projesi'nde koordinatör olarak görev aldı. Yumurtalık'ta geliştirilen bu büyük özel sektör yatırımında Kocaispir, stratejik planlama ve koordinasyon alanında önemli rol oynadı.

Ceyhan–Yumurtalık Bölgesi'ndeki enerji-stratejik yatırımların geliştirilmesindeki liderliğiyle dikkat çeken Kocaispir, sorunlar, çözüm önerileri, yönetim modelleri ve bürokrasi konularında geniş bir perspektife sahiptir. Ayrıca, bürokrasi kavramı, küreselleşme, Türk bürokrasisinin özgün yapısı gibi konularda da çalışmaları bulunmaktadır.

Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları Kurucu Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliği ve Adana Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlenmiştir. 2004 yerel seçimlerinde Seyhan/Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Kocaispir, aynı dönemde Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliği görevini başarıyla yerine getirmiştir.

Evli ve üç çocuk babası olan Fatih Mehmet Kocaispir, siyasi kariyerinde gençlik kollarıyla başlayarak belediye meclisi üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuş ve Türkiye Belediyeler Birliği'nde de sorumluluk üstlenmiştir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler