Yeni Dizi 'Senden Önce' Ne Zaman Başlayacak? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Yeni Dizi 'Senden Önce' Ne Zaman Başlayacak? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Kanal D ekranlarında yeni bir dizi daha yayınlanacak. Geçtiğimiz ayın sonunda İnci Taneleri dizisi yayın hayatına başlamıştı. Şimdi ise, “Senden Önce” dizisi ekranlara gelmek için gün sayıyor. Senden Önce ne zaman başlayacak?

Son zamanlarda Kanal D, yayına aldığı dizilerle ön plana çıktı. Yargı, İnci Taneleri ve daha birçok dizi, reytinglerde başarı sağladı. Hatta Yargı dizisini ödül alması büyük ses getirdi.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak yeni dizi ise “Senden Önce” oldu. Dizi, tanıtımı ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti.

ekran-resmi-2024-02-08-12-08-31.png

SENDEN ÖNCE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

D Media’nın çektiği Senden Önce dizisi haftaya ekranlarda olacak. D Media’nın üstlendiği yapım, yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi 13 Şubat Salı akşamı izleyici ile buluşacak.

ekran-resmi-2024-02-08-12-09-03.png

SENDEN ÖNCE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Hakan Dağıstan, ülkenin en önemli inşaat şirketlerinden birinin sahibidir. 6 ay önce evlendiği eşi Merve’yle bir süredir problemler yaşamaktadır. İlk zamanlar tanıdığı, sevdiği kadın değildir artık Merve. Tam da bu süreçte Sahra’yla Hakan tanışır.

Merve ve Hakan ikilisi hayatlarına Sahra girdikten sonra birbirlerine olan sevgileri, sırları ve sadakatiyle sınanacaktır. Ama aşkın sınavı diğerlerinden farklıdır.

ekran-resmi-2024-02-08-12-10-25.png

BAŞROL OYUNCULARI KİM?

Senden Önce ilk bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Şile başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimleri devam ediyor. Senden Önce dizisinin başrollerinde; Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya yer alacak.

Sosyal medyada da gündem olan dizinin merak uyandıran karakterleri Hakan (Alp Navruz), Merve (Sinem Ünsal) ve Sahra (Nilperi Şahinkaya) izleyen herkesi ters köşe yapmaya hazırlanan hikayeleri ile seyirci karşısına çıkacak.

GENİŞ OYUNCU KADROSU YER ALIYOR

Dizi, başrollerinde yer alan oyuncuların yanı sıra geniş bir kadroya sahip. Geniş oyuncu kadrosunda; Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yaşar, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan gibi isimler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler