TRT1’in Yeni Dizisi Mehmed Fetihler Sultanı Ne Zaman Başlayacak?

TRT1’in Yeni Dizisi Mehmed Fetihler Sultanı Ne Zaman Başlayacak?

Son yıllarda Türk tarihi dizileri ekranlarda yerini alıyor. Birçok kanalda tarihi diziler yayınlandı. İzleyicilerden tam not alan “Osmanlı Dizileri” çok sevildi. Ayrıca dış ülkelerde ihraç edildi. Şimdi ise bu dizilerin bir yenisi daha geliyor.

TRT1 ile tarihi dizilerin öne çıktığı yapımlar ciddi prim yaptı. Bunlara bir yenisi de eklenecek. ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ TRT1 ekranlarıyla ilk yayın hayatına başlayacak. Peki dizi ne zaman başlayacak, saat kaçta ekranda olacak? Mehmed Fetihler Sultanı konusu ne?

MEHMED FETİHLER SULTANI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Osmanlı tarihini anlatan bir dizi daha ekranlara çıkıyor. TRT1’de yayınlanacak olan “Mehmed: Fetihler Sultanı” çıkış tarihi ve saati de netleşti. TRT’nin yeni dizisi 27 Şubat Salı günü izleyicinin karşısına çıkacak. Dizi akşam saat 20’de izlenebilecek.

ekran-resmi-2024-02-26-15-35-32.png

MEHMED FETİHLER SULTANI KONUSU NE?

Dizi adından da anlaşılacağı üzere Fatih Sultan Mehmed’in hayatını ele alıyor. İstanbul’un fethiyle ilgili müjdelenen Fatih Sultan Mehmed’in müthiş dehası ve tarihin en büyük savaşlarından biri anlatılacak.

Bir çağın kapanıp bir çağın açıldığı İstanbul’un fethi, ilk fragmanından bu yana heyecan uyandırdı. Son fragmanında ise aktarılan sahneler izleyiciyi büyülendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler