Trabzonspor’da Yaşanan Olaylara Bir Yorum da Acun Ilıcalı’dan Geldi

Trabzonspor’da Yaşanan Olaylara Bir Yorum da Acun Ilıcalı’dan Geldi

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalar bir türlü bitmiyor. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında çıkan arbedeyle ilgili Acun Ilıcalı’da açıklamalarda bulundu. İşte Ilıcalı’nın yaptığı o açıklama…

Hafta sonu oynanan maçla ilgili Acun Ilıcalı, bir YouTube kanalına açıklama yaptı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe - Pendikspor maçında yaşananlara atıfta bulunan Ilıcalı, futbolun tamamen bittiğini söyledi.

FUTBOL KATLİAMI YAŞANDI

Medya patronu Acun Ilıcalı, Hodri Meydan adlı YouTube kanalına katıldı. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı hakkında görüşlerini bildirdi. Ilıcalı,

“Geçen hafta, 'Türkiye'de hakemlik bitti' demiştim. Futbol da yok. Dünyada hiçbir yerde böyle bir maçın devam etme olasılığı yok. O maçın devam ettirilmesi bizi dünyaya rezil etmektir, bir futbol katliamıdır. Kalecinin üzerine sonsuz madde yağıyor, konsantrasyon diye bir şey kalır mı? Böyle can korkusu yaşayan biri futbol oynayabilir mi?”

Diğer yandan Acun Ilıcalı, "Halil Umut Meler acilen hakemliği bırakmalı. Beceriksiz, son derece yetersiz bir hakem grubu var Türkiye'de. Fenerbahçe bu operasyonun kurbanı" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler