Survivor'da Üçüncü Eleme Adayı Belli Oldu!

Survivor'da Üçüncü Eleme Adayı Belli Oldu!

Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunda kıyasıya rekabet yaşanırken, Furkan'ın yaptığı hata dikkat çekti. Atakan, konuyla ilgili hakemi uyarınca olaylar karmaşık bir hal aldı. İşte detaylar...

Furkan'ın, Atakan'a yönelik "İşine bak!" uyarısı gerilime neden oldu, bu tavrıyla Atakan'ı sinirlendirdi. Survivor'da neler oldu? İşte detaylar...

GECENİN ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bomba gibi bir bölümle izleyicilerle buluşan Survivor All Star'da bu hafta, adadan bir kadın yarışmacı veda edecek. Aysu ve Pınar'ın eleme potasına girdiği yarışmada haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları arasında ki mucadele izleyicileri ekran başına kilitledi.

SURVİVOR'DA OYUN ALANLARI KARIŞTI

Oyunda mevcut olan kurallar aradibda ayağı suya değince başa dönmesi gereken Furkan, bu kuralı ihlaletti. Geregini yapmayan Furkan, Atakan'ın bu durumu fark etmesi üzerine itirazda bulunmasıyla gergin anlar yaşandı. Oyunun akışını etkileyen bu olay, yarışmacılar arasında tartışmalara neden oldu. Survivor All Star'da yaşanan bu anlar, izleyicileri ekran başına kilitleyen bir gelişme olarak dikkat çekti.

Survivor'da kritik konseyde olaylar durmak bilmiyor. Üçüncü eleme adayı bu hafta belirlendi. Furkan'ın zamanla ve rakipleriyle mücadelesi nedeniyle stresli olduğu gözlemlendi. Furkan, Avatar Atakan'a yönelik çıkışında, 'İşine bak!' dedi. Atakan'ın karşılık vermesiyle ikili arasında gergin anlar yaşandı, ancak takım arkadaşları müdahale ederek kavgaya dönüşmesini engelledi. Tartışma bittikten sonra Murat Ceylan, '5 saniyelik cezanın 3 saniyesini saymıştık. Geriye 2 saniyelik bir ceza süresi kaldı' dedi ve oyunu kaldığı yerden başlattı.

DOKUNULMAZLIKTA SKOR MAVİ TAKIMIN OLDU

Dokunulmazlık oyununda skor bir süre sonra 11 – 11'e geldi. Mavi takım, bayrak yarışında kırmızı takıma karşı  üstünlük sağladı. Bu çekişmeli mücadelede skorun eşitliğe gelmesi ve sonrasında mavinin öne geçişi, Survivor heyecanını doruk noktaya taşıdı.

Poyraz, Dominikli bir vatandaşın evine izinsiz girip çuvalla yiyecek ve içecek getirdi. 10 ödülden faydalanamayacağı daha önce açıklanmıştı. Hakan Hatipoğlu haricindeki diğer erkeklerin bu erzaktan faydalandığı tespit edilince onlar 3, Batuhan ise 2 ödülden men edilmişti.

Aysu'nun ise 4 ödülden faydalanamayacağı daha önce belirtilmişti. Bugün dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takımda ise Hakan dışındaki erkekler, ödülden faydalanamadı. Kadınlarda ise Aysu masada yer almadı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler