Survivor Ümit Erdim Kimdir?

Survivor Ümit Erdim Kimdir?

Ümit Erdim Türk oyuncu ve sunucudur. 15 Haziran 1985 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokulu Kocaeli’nde okuduktan sonra İzmit Atılım Anadolu lisesini bitirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tiyatro’larında 1998-2003 yılları arasında...

 

Ümit Erdim Türk oyuncu ve sunucudur. 15 Haziran 1985 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokulu Kocaeli’nde okuduktan sonra İzmit Atılım Anadolu lisesini bitirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tiyatro’larında 1998-2003 yılları arasında genç birimde oyunlar oynadı. Burada Caner Özyurtlu tanıştı ve onunla İstanbul’a geldi. Caner Özyurtlu ile Moda’da bir ajansa kaydoldular ve Ümit Erdim kariyerini tiyatrodan televizyona taşıdı. Sanat hayatına “Böyle mi Olacaktı” dizisinde konuk oyuncu olarak başladı. Daha sonra Hayat Bilgisi, Selena ve Gönül dizilerinde de yer alarak kariyerini ilerletti.

Survivor Ümit Erdim Kimdir? Başarıları

Ümit Erdim “Can Dostum” isimli köpek eğitim yarışmasında yer aldı ve şampiyon oldu. Mike isimli bir köpeği vardır. Oyunculuğun ve sunuculuğun yanında hem seslendirme yapıyor ve İstanbul’da bir lokanta işletmekte. İlk seslendirmesini 2010 yılında “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin” adlı filmde Balıkayak karakteriyle yapmıştır.

Daha sonra bu film serisinin 2. Ve 3. filmlerinde de aynı karakterin seslendirmesini yapmıştır. Birçok yarışmada sunuculuk yapmasının yanı sıra bazı yarışmalarda yarışmacı olarak bulunduğu da olmuştur. Ocak 2015’te 3. sezonu yayınlanan “Benzemez Kimse Sana” yarışmasında jürilik yapmıştır.2019 yılından itibaren pilotaj eğitimi almaya başlayan Ümit Erdim 2023 yılında Survivor yarışmasına katılarak televizyonlarda yer alacak.

Survivor Ümit Erdim Kimdir? Eşi ve Çocukları

Ümit Erdim 2015’te birlikteliği başlayan kimya mühendisi Seda Çınar ile 22 Mayıs 2017 tarihinde birlikteliğini evliliğe taşıdı ve dünya evine girdiler. Ümit Erdim'in eşi Seda (Çınar) Erdim 30 Ocak 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatı İstanbul’da başlamıştır. Seda Erdim aynı zamanda THY’de hostes olarak çalışmıştır. Bunu dışında kimya mühendisliği bölümünden mezun olup kimya mühendisliği yapmıştır. Mühendisliğin yanında İngilizce-Türkçe tercümanlık da yapmaktadır. Ümit Erdim ve Seda Erdim’in evliliklerinden bir kız çocuğu dünyaya geldi. 2018 yılında dünyaya gelen kızlarının ismini Ses koydular.

Ümit Erdim 2023 yılında Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Survivor yarışmasında yarışmacı olarak yer alacak. Survivor ’da sergileyeceği performans merakla bekleniyor. Bu ünlü isim kırmızı takımda yani ünlüler takımında Cansu Tuman, Yusuf Güney, Murat Eken gibi birçok ünlü isimle birlikte yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler