Survivor All Star’da Neler Oluyor? Ogeday, Bir Gitti Bir Döndü…

Survivor All Star’da Neler Oluyor? Ogeday, Bir Gitti Bir Döndü…

TV8’in sevilen yarışması Survivor All Star’da her geçen gün farklı olaylar yaşanıyor. Yarışmacıların sergilediği tavırlar dikkatlerden kaçmazken, neredeyse her hafta acil konsey düzenleniyor. Bu seferki olay ise bambaşka şekilde sonuçlandı…

Survivor All Star’da Ogeday’ın yaptıkları izleyicileri şaşkına uğrattı. Yarışmanın iddialı ismi Ogeday, valizini toplamak adayı terk etti. Ardından Acun Ilıcalı, acil durum konseyi düzenledi. Ilıcalı, “Tavrına bozuldum” dedi. Mavi takım oyuncusu Yasin Obuz ise şunları söyledi;

ekran-resmi-2024-03-18-14-42-05.png

“Ogeday üst eşofmanını giydi sonra da ayakkabısını bağlayamaya başladı. Ayakkabısını giydi, ne yapıyorsun sen? dedim. 'Kanka bir şey söyleme' dedi. Göz göze bakıştık anladım safariden atlayacak. Sakın bunu yapma dedim. Sonra adada bana 'Eğer beni o an durdurmasaydın ben safariden atlayacaktım. Dominik sokaklarına kaçacaktım. Ben çok bunaldım, artık kaldıramıyorum. Bırakıp gidersem sakın bana küsmeyin, darılmayın' dedi" ifadelerini kullandı. Poyraz, yakın arkadaşı Ogeday'ın 3 haftadır zor günler geçirdiğini söylerken Furkan da "Bizi yalnız bıraktığı için çok kızgınım.”

ekran-resmi-2024-03-18-14-43-09.png

ILICALI: BEN TAVRINA BOZULDUM

“Ogeday ile bir görüşme yaptım. Söylediğim bütün kapıları kapattı. Alternatifler sundum, isterse bekleyebileceğini de söyledim. O kapıları kapatınca ben de bozuldum. Bana konuyla ilgili tepkimi sorduğunda sadece herkes dayanmak zorunda değil, olabilir dedim. Biz sabah görüşmüştük, artık ben ne dediysem akşam yaptığı açıklamada Survivor'a dönmek istediğini söyledi. Ben ısrar etmedim, ne olduğunu ben de anlamadım.”

OGEDAY TEKRAR DÖNDÜ

Acun Ilıcalı’nın açıklamalarından sonra sürpriz bir şekilde Ogeday, adaya geri dönüş yaptı. Yaşadıklarından dolayı üzgün olduğunu söyleyen Ogeday, herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler