Survivor All Star’da Eleme Gecesi: Sürpriz İsim Adaya Veda Etti…

Survivor All Star’da Eleme Gecesi: Sürpriz İsim Adaya Veda Etti…

Survivor All Star bu sezon oldukça çok konuşulan olaylara sahne oluyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan tartışmanın ardından yakın zaman Turabi’de adadan ayrılmıştı. Dün ise yine eleme heyecanı yaşandı. Kimsenin beklemediği isim adayı terk etti…

Survivor All Star’da dün akşam eleme heyecanı vardı. 5 güçlü yarışmacı adada kalmak için mücadele etti. Eleme potasında; Yunus Emre, Sercan, Ersin, Mustafa Kemal, Bozok ve Yaman yer aldı.

Artık her gide sürpriz gözüyle bakılan yarışmada yine beklenmedik biri adaya veda etti. Yapılan düellolar sonucunda hayallerine veda eden kişi belli oldu.

ekran-resmi-2024-02-09-21-37-38.png

SURVİVOR ALL STAR’DAN KİM ELENDİ?

TV8 ekranlarının artık klasik haline gelmiş olan Survivor All Star, yine dopdolu yine çok heyecanlı. En iyilerin yarıştığı programda adrenalin üst seviyede. Dün akşam ise, eleme heyecanı yaşandı.

6 düellonun yapıldığı eleme gecesinde adaya veda eden isim Ersin Korkut oldu. Düello finalinde Yaman ve Ersin ada için mücadele etti. Yaman oyunu kazanarak Survivor All Star’da kalan isim oldu.

ekran-resmi-2024-02-09-21-38-01.png

HİKAYEM NOKTALANDI

Yarışmanın sevilen isimlerinden biri olan ersin Korkut, eleme gecesinde duygularını paylaştı. 45 günün ardından elendiğini vurgulayan Ersin şunları söyledi;

“Bu düellodan çıkacağımı zannediyordum. Fakat ekibimden yani Kırmızı takımdan Bozok beni elemiş oldu. Bozok'u tebrik ediyorum. 45 günlük hikayem burada noktalandı bugün. Öncelikle ben Acun abiye çok teşekkür ediyorum. Ben herkesi çok seviyorum eğer kırgınlık bir üzüntü olduysa özür diliyorum. Ben herkesi çok seviyorum benim hikayem burada bitti.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler