Star Wars: The Acolyte, Çıkış Tarihi Ne Zaman ve Nereden İzlenir?

Star Wars: The Acolyte, Çıkış Tarihi Ne Zaman ve Nereden İzlenir?

Sinema ve dizi tarihinin kült yapımlarından biri olan Star Wars’a yeni bir soluk geliyor. Disney Plus üzerinden dizi serüvenine başlayan Star Wars, son yapım ile yeniden dikkatleri üzerine çekecek gibi duruyor.

Star Wars: The Acolyte, işleri Yüksek Cumhuriyet dönemine geri götürüyor. Resmi tanıtımda, Phantom Menace olaylarının Skywalker destanının başlamasından bir yüzyıl önce, merakla beklenen Jedi gerilim filmi, "saygın bir Jedi Ustası geçmişten bir savaşçıyla" karşı çukurlaştıran "şok edici bir suç çılgınlığına yönelik bir soruşturmayı" takip ediyor.

ekran-resmi-2024-06-05-11-33-36.png

STAR WARS’TAN YENİ HEYECAN

Star Wars: The Acolyte, Russian Doll'un ortak yaratıcısı Leslye Headland'den geliyor. Squid Game’in yıldızı Lee Jung-jae, The Matrix yıldızı Carrie-Anne Moss, Indara ve The Hate U Give'in Amandla Stenberg'i Mae dizide yer alıyor.

ekran-resmi-2024-06-05-11-33-12.png

Dizide; Qimir olarak Manny Jacinto (The Good Place), Jecki Lon olarak Dafne Keen (His Dark Materials), Yord Fandar rolünde Charlie Barnett (Russian Doll), Anne Aniseya olarak Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Vernestra Rwoh olarak Rebecca Henderson (Rus Bebek), Torbin olarak Dean-Charles Chapman (Taht Oyunları) ve Kelnacca olarak Joonas Suotama (Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor).

Fragmanın görünüşüne göre, yeni suç draması, her zaman genişleyen Star Wars heyecan verici, aksiyon dolu olacak.

ekran-resmi-2024-06-05-11-30-43.png

STAR WARS NEREDEN İZLENİR?

Star Wars: The Acolyte, sekiz bölümlük sezonunun ilk iki bölümünün prömiyeri yapıldı. Disney Plus üyelerine tanınan hak ile izlenebilecek. Buna göre tüm dünyada ve Türkiye’de aynı anda Disney Plus üzerinden izlenebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler