Son Dakika: Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik Hayatını Kaybetti!

Son Dakika: Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik Hayatını Kaybetti!

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik neden hayatını kaybetti? Ünlü sanatçının ölüm sebebi neydi? Sevenlerini yasa boğan oyuncu ile ilgili işte detaylar...

Türk televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen isimlerinden Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, Çelik’in vefatını duyurdu. Özellikle Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı 'Kubilay' karakteriyle tanınan oyuncunun ölüm haberi, sanat camiasında büyük üzüntü yarattı.

AVRUPA YAKASI'NIN ACI KAYBI

AVRUPA YAKASI'NIN KUBİLAY'I VURAL ÇELİK NEDEN HAYATINI KAYBETTİ?

Menajeri: "Hastanedeydi, Şeker, Kalp, Tansiyon Problemleri Vardı"
Çelik'in menajeri Rasim Özcan, oyuncunun vefatını doğruladı. Özcan, "Henüz yeni öldü, ölüm haberi doğru ancak kesin ölüm sebebi hakkında net bir bilgi veremem. Hastanede tedavi görüyordu. Şeker, kalp ve tansiyon gibi sağlık sorunları vardı" dedi.

BİRÇOK BAŞARILI YAPIMDA YER ALDI

Vural Çelik, kariyeri boyunca Bir Demet Tiyatro, Avrupa Yakası, Yahşi Cazibe, Seksenler ve Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım gibi sevilen yapımlarda rol aldı. Tiyatro ve televizyon projeleriyle izleyicilerin beğenisini kazanan sanatçı, Türk televizyon tarihine unutulmaz karakterler bırakmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler