Rebel Moon Part 2: Netflix’te İzlenebilecek En İyi Devam Filmi

Rebel Moon Part 2: Netflix’te İzlenebilecek En İyi Devam Filmi

Netflix imzalı yapım ilk bölümüyle büyük ses getirmişti. Geçtiğimiz aylarda ikinci partıyla izleyicinin karşısına çıkan yapım, aksiyon ve heyecan dolu sahneler sunuyor. Kaçıranlar, Netflix üzerinden muhakkak izlemeli…

Bir Zack Snyder imzasına sahip olan film, görsel şölen sunuyor. "Rebel Moon - İkinci Bölüm: The Scargiver", yönetmenin imparatorluğun savaşmaya zorlanan evrenin kenarlarındaki pastoral bir köy hakkındaki çekiç destanını anımsatıyor.

NETFLİX’TEN DİKKAT ÇEKEN YAPIM

Synder, Netflix için yaptığı bilim kurgu/fantezi serisi olan Rebel Moon, kariyerinin her iki tarafını da daha fazla uç noktalara çekiyor. Snyder'ın fanboy takıntıları virajda o kadar ileri götürüldü ki tekrar niş hale geldiler. Çevrimiçi hayran orduları bile bunu pek umursamıyor gibi görünüyor.

thumbnail.jpg

Rebel Moon - Bölüm 2: The Scargiver, geçen yılki A Child of Fire'ın başlama vuruşunun ardından patlayıcı bir final olması gerekiyor. Ancak her iki filmin de genişletilmiş R-rated kesimleri kesinlikle yolda ve daha fazla devam filmi için Snyder'ın beyninde dolaşan fikirlerle, tüm proje uzun, hiç bitmeyen bir mini film gibi geliyor.

Netflix'te yayınlanan ilk "Rebel Moon", izleyicilerin oldukça gereksiz ve yeniden özetlenen bir anlatı zemin çalışması gantlet'ine katlanmasına neden oldu. İçinde, Gunnar (Michiel Huisman) adında bir çiftlik çocuğu ve Kora (Sofia Boutella) adında gizli bir suikastçı, yıldızlararası bir koruyucu ekibi (Djimon Hounsou, Staz Nair, Elise Duffy, Doona Bae ve diğerleri tarafından oynanır) kurar. Şimdi, hikaye, kötü bir amiral (Ed Skrein) liderliğindeki kısır bir orduyu yenmesinden beş gün önce başlıyor. Daha fazlası için Netflix’te film sizleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler