Merakla Beklenen Dizinin Yeni Sezonu Geliyor: Squid Game 2. Sezon Ne Zaman?

Merakla Beklenen Dizinin Yeni Sezonu Geliyor: Squid Game 2. Sezon Ne Zaman?

Squid Game’in merakla beklenen 2. sezonu için geri sayım başladı! Netflix’in hit dizisi, yeni sezonuyla izleyicileri yine ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Peki, Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte beklenen tarih ve detaylar…​

İki yıl sabırla bekledikten sonra, Squid Game 2. sezonunun çıkış tarihi nihayet heyecan verici yeni bir teaser fragmanı ile ortaya çıktı. Tarih duyurusu, bir dizi sprinterin bir pistte havalandığını görüyor, ancak yüzsüz sprinterlerin aslında Squid Game katılımcılarının giymek zorunda olduğu ikonik yeşil eşofmanlarla görmek çok uzun sürmüyor.

SQUİD GAME 2. SEZON NE ZAMAN?

2021'de piyasaya sürüldükten sonra dünya çapında beğeni toplayan distopik drama dizisinin hayranları için uzun zaman oldu. Dizi kesinlikle kültürel zamanın bir parçası haline geldi. Birçok Cadılar Bayramı kostümü, sosyal medya trendi ve tabii ki gerçek hayattaki yarışmacıları içeren bir realite yan ürünü serisi ortaya çıkardı.

ekran-resmi-2024-08-02-10-38-24.png

SQUİD GAME 2. SEZON NEREDE YAYINLANACAK?

Squid Game, bu yıl ikinci sezon için Netflix'e geri dönüyor. Duyuru, yeni bir fragman ile beraber geldi. Buna göre dizinin ikinci sezonu, 26 Aralık'ta Netflix’te olacak.

Çıkış tarihi 26 Aralık Perşembe olarak onaylandı - ama hepsi bu kadar değil. Daha da heyecan verici haberlerde, Squid Game'in son sezonunun 2025'te çıkacağı da paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler