Konuşulan “Bahar” Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Dizisi Fragmanı Nereden İzlenir?

Konuşulan “Bahar” Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Dizisi Fragmanı Nereden İzlenir?

Son aylarda ortaya çıkan diziler, tutuldu. İnci Taneleri, Taş Kağıt Makas ve Bahar gibi diziler izleyici tarafından beğenildi. Bahar disizi de Show TV’nin kısa sürede beğenilen yapımı oldu. Peki Bahar dizisi yeni fragman yayılandı mı?

Reytingleri alt üst eden Show TV’nin yeni dizisi Bahar, son bölümüyle beraber daha da büyük ses getirdi. İnci Taneleri gibi yayın hayatına yeni başlsa da yayınlandığı akşam kuşağında izleyiciyi adeta büyülüyor.

Dizi, izleyiciden tam not alırken aynı zamanda reytinglerle de yapımcı şirketin yüzünü güldürüyor. Demet Evgar’ın başrolde olduğu dizide her hafta yaşanılanlar sosyal medyanın gündemine geliyor.

ekran-resmi-2024-03-20-14-11-24.png

BAHAR DİZİSİNİN FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV’nin sevilen dizisi haline gelen “Bahar” 7. bölümle şimdiden herkesi merak ettiriyor. Dizinin müdavimi olan takipçileri ise, 7. bölüm fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor.

Bahar dizisi, 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Show TV’nin resmi internet sitesi üzerinden bakıldığında son fragman yer almıyor. Bahar dizisi son bölümüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

BAHAR SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN

BAHAR 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar istifa etmek için kararlıyken Cihan Taşkeski bütün durumu değiştirir! Timur ve Rengin bunun hayal kırıklığını yaşarken Parla, Umay’ın çantasına hepsini alt üst edecek bir gerçeği saklamıştır! Rengin ve Timur, Parla’nın planlarına engel olmaya çalışırken, hastaneye Rengin’in kaçmak için çabalayacağı bir bomba düşer.

ekran-resmi-2024-03-20-14-12-01.png

Babası Tahsin! Bahar bir yandan hastalarına bir yandan Rengin’e yardımcı olmaya çalışır. Aziz Uras, Doruk ve Seren’le yaşadığı gerilimi gidermek için hem Evren’le hem de Timur’la konuşur. Timur kendi babalığını sorgularken, babasıyla ilişkisini anımsar. Timur, Parla ve Rengin’i bir araya getiren acı olay yeni bir çıkmaza sebebiyet verecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler