Komada Bulunan Kenan Işık’tan 8 Yıl Sonra Haber Geldi!

Komada Bulunan Kenan Işık’tan 8 Yıl Sonra Haber Geldi!

Bilindiği üzere 2014 yılında beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu Kenan ışık 8 yıldır komada bulunuyordu. Birçok kesim tarafından sevilen ve durumu merak edilen Kenan Işık’tan yakın arkadaşı Ozan Zeybek tarafından haber geldi. Kenan Işık’ın yakın arkadaşı..

Bilindiği üzere 2014 yılında beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu Kenan ışık 8 yıldır komada bulunuyordu. Birçok kesim tarafından sevilen ve durumu merak edilen Kenan Işık’tan yakın arkadaşı Ozan Zeybek tarafından haber geldi. Kenan Işık’ın yakın arkadaşı Ozan Zeybek katılmış olduğu bir programda ise Kenan Işık’ın sağlık durumu ile ilgili bilgiler paylaştı. Ünlü oyuncu Kenan ışık aynı zamanda sunucu görevinde bulunarak gazeteci kimliği ve eski ana haber sunucusu olarak herkes tarafından biliniyordu. Kenan ışık 2014 yılında spor yaptıktan sonra hemen arkasından saunaya girmiş ve saunadan çıktıktan hemen sonra fenalaşarak dengesini kaybetmişti.

Kafasını Yere Çarpıp Beyin Kanaması Geçirmişti

Kenan ışık spor yaptıktan sonra hemen arkasından saunaya girerek fenalaştı ve saunadan çıktıktan sonra da dengesini kaybederek fenalaşıp kafasını yere çarpmıştı. Kafasını yere çarpan ve beyin kanaması geçiren Kenan ışık 8 yıldır yoğun bakımda bulunuyor. Takipçileri ve sevenleri tarafından Kenan Işık’ın durumu çok merak ediliyor. Kenan Işık’ın yakın arkadaşı Ozan Zeybek katılmış olduğu bir programda çok uzun süreden beri kendisinden haber alınamayan Kenan Işık’ın son durumuna ilişkin açıklamalarda bulunarak sevenlerini bilgilendirdi.  Kenan Işık’ın arkadaşı Ozan Zeybek arkadaşının son durumu hakkında şu şekilde sözler sarfetti.

Nisan 2023 tarihinde toplamda 8 yılın dolduğunu ama bakımının çok iyi olduğunu anlattı. Kenan ışık nasıl biliyorsanız öyle her gün sakal tıraşı yapılıyor besin takviyesi alıyor diyerek çok iyi bakıldığını anlattı. Yatan hastalarda genel anlamda yaraların çıktığını ve zayıflamanın baş gösterdiğini ancak Kenan ışığa çok iyi bakıldığını hatta 8 yıl önce nasıl bıraktılarsa o şekilde olduğunu anlattı. Çok iyi bakılıp ailesinin de üzerine titrediğini paylaştı.

Kenan Işık Kimdir?

1947 tarihi doğumlu ve Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde dünyaya gelen Kenan Işık devlet demiryollarından emekli olan bir babanın oğludur. Ortaokul zamanlarında Malatya Halk evinde amatör olarak tiyatro yapmaya başlayan Kenan ışık Ankara’da lise eğitimini almış olduğu dönemlerde ise meydan sahnesinde boy göstermiştir. Üniversitesini Gazi üniversitesi idari ve iktisadi bilimler fakültesi kamu yönetimi bölümünde tamamlayan Kenan Işık 1972 yılında ise devlet tiyatroları genel müdürlüğü sanatçısı olmaya hak kazanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler