Kızıl Goncalar 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölüm Fragmanı Nereden İzlenir?

Kızıl Goncalar 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölüm Fragmanı Nereden İzlenir?

Yeni adıyla Now TV’de yayınlanan Kızıl Goncalar, bir sonraki hafta yeniden bomba bir bölümle gelecek. Dizinin takipçileri Kızıl Goncalar 8. bölüm fragmanını arıyor. Kızıl Goncalar fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm fragmanı nerede?

Dizinin başrollerinde önemli iki isim var. Herkesin yakında tanıdığı şarkıcı Özcan Deniz ve başarılı oyuncu Özgü Namal, Kızıl Goncalar’ın başrolünde yer alıyor. Dün yayınlanan 7. bölüm sonrasında herkes yeni bölümün fragmanını araştırıyor.

ekran-resmi-2024-02-20-11-53-09.png

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Müyesser, Meryem’i köşeye sıkıştırdı. İnandıklarıyla kızı arasında bir seçim yapmak zorunda bıraktı. Tek kurtuluş, Levent’le yaptıkları yurt dışı planının işlemesidir. Ancak önce Cüneyd’in kaçırdığı Zeynep’e ulaşmak zorundadırlar.

7. bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler Now TV üzerinden erişebilir. Tüm bölümü tekrar izlemek için resmi internet sayfası takip edilebilir.

ekran-resmi-2024-02-20-11-53-53.png

KIZIL GONCALAR 8. BÖLÜM FRAGMANI

Dün 7. bölümün ardından Kızıl Goncalar’da yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kızıl Goncalar 8. bölüm fragmanı Now TV resmi internet sitesinden izlenebilir.

ekran-resmi-2024-02-20-11-54-44.png

KIZIL GONCALAR KONUSU NE?

Now TV’de izleyici ile buluşan dizinin konusu ilk çıktığında büyük ses getirmişti. Seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alıyor. İnanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler