“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Başrolde Kim Var?

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Başrolde Kim Var?

Son günlerin konuşulan “Kimler Geldi Kimler Geçti?” yapımı ne zaman çıkacak? Detayları belli olan dizi hakkında konuşulanlar sosyal medyaya yansıdı. Hem oyuncu kadrosu hem tarihi paylaşıldı. Merak edilenler haberimizde…

“Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisi dijital online platformu üzerinden yayınlanacak. Son dönemde birçok yabancı ve yerli dijital platformlar Türk yapımlarını ekliyor. Çok merak edilen “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisi de Netflix’te yayınlanmaya başlanacak.

“KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ” BAŞLAMA TARİHİ BELLİ

Dizinin oyuncu kadrosu da çok merak ediliyor. Birbirinden önemli isimlerin yer aldığı yapımın bir ay sonra Netflix’te yayınlanması bekleniyor. Dijital online platformu Netflix’in yaptığı açıklamaya göre, 9 Mayıs’ta kayıtlı aboneler izleyebilecek.

ekran-resmi-2024-04-16-22-18-42.png

“KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ” DİZİSİ  OYUNCULARI KİM?

Netflix’te yayınlanacak olan dizinin yapımını Ay şirketi üstleniyor. Dizinin kadrosunda son günlerde konuşulan Serenay Sarıkaya var. Sarıkaya’ya birçok önemli isimde eşlik edecek.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosu içinde Serenay Sarıkaya’nın haricinde; Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve Efe Tunçer gibi önde gelen isimlerin yanı sıra Kamil Güler, Cem Güler, Zeynep Tuğçe Bayat, Gülcan Arslan, Perihan Savaş, Laçin Ceylan, Ege Aydan, Selçuk Borak yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler