Kim Milyoner Olmak İster’e Menekşe Teyze Damga Vurdu

Kim Milyoner Olmak İster’e Menekşe Teyze Damga Vurdu

Kim Milyoner Olmak İster'de Menekşe Teyze'nin etkileyici hikayesi ve başarılı performansı, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Viyana'da aldığı eğitimle solucan gübresi üreticisi olan Menekşe Teyze'nin yarışmadaki heyecanı ve başarısı.

ATV'nin popüler bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster?', her hafta ilginç yarışmacılar ve sürpriz anlarla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Yarışmaya katılan Menekşe Koyuncu, namıdiğer Menekşe Teyze, başarılı performansı ve ilginç hayat hikayesiyle programa damga vurdu. Yarışmanın ünlü sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun eşliğinde gerçekleşen bu unutulmaz anları ve Menekşe Teyze'nin hikayesini sizler için derledik.

MENEKŞE KOYUNCU KİMDİR?

Menekşe Teyze, hayatını tarım ve hayvancılıkla sürdüren bir ev hanımı. Bağlık ve bahçelik bir bölgede yaşıyor ve burada eşi ve kardeşiyle birlikte tarım işleriyle uğraşıyor. Ancak onu diğerlerinden ayıran ve izleyicilerin gönlünde taht kurmasını sağlayan asıl hikaye, solucan gübresi üretimi konusundaki başarısı.

1200x675-kim-milyoner-olmak-isterde-menekse-teyze-milyonere-damga-vurdu-viyanada-egitim-aldim-1717966087320.webp

SOLUCAN GÜBRESİ ÜRETİMİNE NASIL BAŞLADI?

Menekşe Teyze'nin solucan gübresi üretimine olan ilgisi, devletin tarım destek programları kapsamında aldığı eğitimle başladı. Bu eğitimler kapsamında yapılan sınavda başarılı olan Menekşe Teyze, Viyana'da eğitim alma hakkı kazandı. Burada aldığı eğitimle birlikte solucan gübresi üretimine başladı ve bu konuda oldukça başarılı oldu.

Menekşe Teyze'nin Sözleriyle: "Bağlık ve bahçelik bir yerde yaşıyorum. Tarım ve hayvancılıkla geçim sağlanıyor. Ben ev hanımıyım. Tarlada eşime ve kardeşime yardımcı oluyorum. Solucan gübresi üreticisiyim ben aynı zamanda. Devletimizin vermiş olduğu destek kapsamında eğitime katıldım. 500 kişilik sınav yapıldı 10 kişi birinci seçildi bizi Viyana'ya eğitime getirdiler. Eğitimde gelince de bana solucan gübresi verdiler. Herkes bunu yapabilir."

YARIŞMADA GÖSTERDİĞİ PERFORMANS

Menekşe Teyze, yarışmada gösterdiği başarılı performansla izleyicilerin beğenisini kazandı. Birinci baraj sorularını kolaylıkla geçerek ikinci baraj sorusuna kadar ulaştı. Altıncı soruda ise karşısına "İlahi Komedya adlı klasik eserin yazarı kimdir?" sorusu çıktı. Joker hakkı kalmadığı için yarışmadan çekilme kararı alan Menekşe Teyze, bu aşamaya kadar sergilediği başarılı performansla herkesin takdirini kazandı.

MENEKŞE TEYZE'NİN KAZANDIĞI ÖDÜL

Menekşe Teyze, yarışmadan çekilme kararı aldıktan sonra 30.000 TL ödül kazandı. Kazandığı bu ödülle tarım faaliyetlerine ve solucan gübresi üretimine yatırım yapmayı planladığını belirtti.

Menekşe Teyze, 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasına sadece bilgisiyle değil, aynı zamanda hayat hikayesi ve azmiyle de damga vurdu. Viyana'da aldığı eğitim ve solucan gübresi üretimiyle elde ettiği başarı, birçok kişiye ilham verdi. Menekşe Teyze, yarışmadan kazandığı ödülle tarım faaliyetlerine katkı sağlayarak bu alandaki başarısını daha da ileriye taşımayı hedefliyor. Kim Milyoner Olmak İster, böyle ilham verici hikayelerle her zaman izleyicilerini etkilemeye devam ediyor.

antalyahaber.tv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler