Kim Milyoner Olmak İster’e Katılan Yarışmacı, Gündem Oldu!

Kim Milyoner Olmak İster’e Katılan Yarışmacı, Gündem Oldu!

ATV’nin sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster, yine gündemde yer aldı. Bir yarışmacı anlattığı hikaye ve davranışıyla dikkat çekti. Hal ve hareketleriyle gündem olan 25 yaşındaki Yağmur Ateş, yarışmaya damga vurdu.

Türk televizyon tarihinin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’in son bölümü çok konuşuldu. Yurt dışında yaşayan Yağmur Ateş, yarışmaya renk kattı. Kimi izleyici tarafından takdir toplarken, kimi izleyici ise, davranışları tasvip etmedi.

Yarışmada çok fazla ilerleme kaydetmese de yaşantısı ve aykırı davranışlarıyla ön plana çıktı. 25 yaşındaki yarışmacı Yağmur Ateş, 5 yıl önce Bali’ye taşındığı söyledi.

50 BİN LİRALIK SORUDA ELENDİ

Yurt dışında yaşayan yarışmacı Ateş, sık sık İngilizce kelimelerle konuşması dikkatlerden kaçmadı. Yarışmacı Yağmur Ateş, Kenan İmirzalıoğlu’na, “Wow, crazy... Siz İngilizce konuşuyor musunuz?” Sorusunu yöneltti. Ateş sonrasında, “Ben Flemenkçe, İngilizce, İspanyolca, Endonezya ve Türkçe konuşuyorum” cevabını verdi.

ekran-resmi-2024-04-16-20-53-33.png

Yağmur Ateş, 50 bin liralık “Titikaka Gölü kurbağasını doğal yaşam alanında ziyaret etmek için hangi kıtaya gitmeniz gerekir?” Sorusuna takıldı. Yüzde 50 joker hakkının kullanan yarışmacı B-Şıkkı Afrika cevabını verdi. Ancak D- Şıkkı Güney Amerika doğru cevaptı.

Veda konuşmasında Ateş, “Geldiğim için çok eğlendim. Şovunuzun başarısını ve devamını diliyorum” açıklamasını yaparak yarışmadan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler