İnci Taneleri Sezon Finalinde Neler Yaşandı? İşte Son Bölümde Olanlar…

İnci Taneleri Sezon Finalinde Neler Yaşandı? İşte Son Bölümde Olanlar…

İnci Taneleri, bu hafta ekranlara veda etti. 30 Mayıs Perşembe günü yayınlanan son bölümüyle sezon finali gerçekleşti. Milyonların ekrana kitlendiği dizide son bölümde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz hafta İnci Taneleri, sezon bölümüyle ekranlara şimilik veda etti. Dün ise İnci Taneleri’nin tekrar bölümü yayınlanmadı. Reyting rekorları kıran dizi, yaz dönemiyle beraber ekranlarda yer almayacak.

1 haftadır sezon finalini yapmasına karşın konuşulanlar bir türlü bitmedi. Yılmaz Erdoğan, sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki son bölümde İnci Taneleri’nde neler yaşandı?

ekran-resmi-2024-06-07-12-45-56.pngekran-resmi-2024-06-07-12-45-56.pngekran-resmi-2024-06-07-12-45-56.pngekran-resmi-2024-06-07-12-45-56.pngekran-resmi-2024-06-07-12-49-32.png

İNCİ TANELERİ SEZON FİNALİ

İnci Taneleri dizisinin 17. bölümünde Azem, kızıyla karşı karşıya geldi. Piraye, Azem’in gerçek kimliğini öğrenmesiyle çok büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Zerre, Dilber’i Zahir’den kurtarmak için kendini feda etmeye hazırdır.

Cihan’ın, Rezzan ile girdiği tehlikeli ilişki Elif ile olan masum aşkını sarsar. Düğününe sayılı gün kalan Nehir, babası ile görüşmeyi reddedince Cihan, Azem’e bu durumu açıklamak zorunda kalır. Azem, onca çabadan sonra tekrar başa döndüğünü hissederken çocukları ile yan yana gelir. Fakat bu kavuşma yıllarca hayalini kurduğu gibi olmayacaktır.

ekran-resmi-2024-06-07-12-51-17.png

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İnci Taneleri’inin sezon finali yapmasıyla beraber izleyici yeni sezonu merak ediyor. Kadroda hangi oyuncuların olup olmayacağı da araştırılıyor. Bazı iddialara göre Yılmaz Erdoğan’ı canlandıran karakterin kızı yeni sezonda olmayabilir.

Henüz yeni katılan Azem’in kızını canlandıran Sera Kutlubey’in yeni sezonda yer almayacağı iddia edildi. Bu iddialar Yılmaz Erdoğan’ı sosyal medyaya taşıdı. Bu arada yeni sezonun Eylül’ün 3. haftasında başlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler