İnci Taneleri 6. Bölüm Tekrarı Nereden İzlenir? İnci Taneleri 7. Bölümde Ne Olacak?

İnci Taneleri 6. Bölüm Tekrarı Nereden İzlenir? İnci Taneleri 7. Bölümde Ne Olacak?

BKM imzalı yapım İnci Taneleri, 6. bölüm ile izleyicisini hüzünlendirdi. Dilber rolünü canlandıran başarılı oyuncunun Hazar Ergüçlü, izleyenleri ağlattı. Dilber’in hastaneye kaldırılması sosyal medyanın gündemine geldi…

29 Şubat Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri, reyting rekorları kırdı. Dizi, Kanal D’de yayınlanmaya başladığı günden beri, izlenme rekoru kırdı. Son bölüm ise, yeniden sosyal medyaya taşındı.

İNCİ TANELERİ 6. BÖLÜM TEKRARI NEREDEN İZLENİR?

Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler Kanal D’nin resmi web sitesine bakabilirler. İnci Taneleri 6. Bölüm tekrarı ve diğer tüm bölümler sitede yer alıyor.

ekran-resmi-2024-03-02-12-31-42.png

Reklamsız bir şekilde izlemek isteyen izleyicinin sadece yapması gereken Kanal D’nin resmi internet sitesine tıklamak. Heyecanlı ve hüzünlü geçen 6. bölümü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler göz atabilir.

İNCİ TANELERİ 6. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Cihan iyileştikten sonra canına kastedenlerden hesabını sormak için hareketlendi. Sırat’ın karşısına çıktı. Kendisini omzundan vuranların tedbir aldığını ve mahalleye kimseyi sokmadıklarını öğrendi. İntikamını almaya kararlı olan Cihan, mahalleye düğün arabası ile giriş yaptı. Başına gelenlerin hesabını soran Cihan, bununla da sınırlı kalmadı. Her şeyi videoya çekerek o anları sosyal medyada paylaştı.

ekran-resmi-2024-03-02-12-26-40.png

Otele sarhoş bir şekilde gelen Zahir Dilber’in odasına girdi. Konuşmak için geldiğini söyleyen Zahir elindeki yüzük kutusuna açarak, Dilber’e “Dön ne olur.” dedi. Dilber ise “Zahir, benim sana verdiğim parayla bana yüzük almanı geçiyorum. Ben seni istemiyorum, ne olur beni bırak artık lütfen!” dedi. Bunun üzerine Dilber’e zorla sahip olmaya çalışan Zahir, Dilber tarafından itilince sinirlerine hakim olamadı ve Dilber’e saldırdı.

Dersten sonra otele gelen Azem otelin önünde ambulansı görünce endişelendi. Merdivenlerden sedyeyle taşınan kişinin Dilber olduğu görünce şoke oldu.

İNCİ TANELERİ 7. BÖLÜMDE NE OLACAK?

Sosyal medyada viral olan Dilber’in hastaneye götürülmesi yeni bölümde de devam edecek gibi duruyor., Dilber, gözlerini hastanede açar. Ayağa kalkan Dilber, aynada yüzünün halini görünce adeta yıkılır.

Cihan, düşmanlarıyla masaya oturuyor. Azem, Kasım'a resmen işe başlaması için sahte evrak düzenlemesi gerektiğini söylüyor. Azem, Dilber'i hastanede yalnız bırakmıyor. Peki Azem, Dilber'i iyileştirebilecek mi?

İNCİ TANELERİ 7. BÖLÜM FRAGMANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler