Hilmicem İntepe, Survivor All Star 2024’de Ne Zaman Yarışacak? İşte Tahmin Edilen İlk Günü…

Hilmicem İntepe, Survivor All Star 2024’de Ne Zaman Yarışacak? İşte Tahmin Edilen İlk Günü…

Merakla beklenen geldi çattı. Büyük bir fan kitlesinin beklediği Hilmicem İntepe, Survivor All Star’da boy gösteriyor. Son birkaç gündür Twitter’da gündem olan Hilmicem sonunda izleyici ile buluşuyor. İşte detaylar…

2024 Survivor All Star, büyük heyecana sahne oluyor. 8 Şubat tarihli 28. bölümünde ise hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Acun Ilıcalı, yarışmacıları acil durum konseyi toplantısına çağırdı.
Ilıcalı, konseyde Turabi ve Nihat'ın sağlık dorunları nedeniyle yarışmaya veda ettiğini açıkladı. Çok konuşulan kararın ardından yeni 3 yarışmacı dahil oldu. 28. bölümde Hilmicem, Atakan ve Sema yarışmaya gelecek olan kişiler olarak açıklandı.

HİLMİCEM 30. BÖLÜMDE GÖRÜLDÜ

Hilmicem İntepe, sürpriz bir şekilde 30. bölümle resmen Survivor’da olduğunu gösterdi. Yine iddialı söylemlerle gelen İntepe, takipçilerini heyecanlandırdı. Diğer yandan iki yeni yarışmacı olan Atakan ve Sema’da 30. bölümde görüldü.

HİLMİCEM İNTEPE KİMDİR?

İntepe, 1992'de Muğla'nın Menteşe ilçesinde doğdu. Hilmicem, 18 yaşına kadar Bodrum'un Güvercinlik Mahallesi'nde yaşadı. Asıl hayatı 17 yaşında aldığı Latin danslarıyla değişti. Birçok kere salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu.

Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıdaki dans gösterisiyle çıktı. 2013'te Survivor yarışmasına katıldı. İlk kez katıldığı yarışmadan birincilikle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler