Fatih Altaylı’nın Habertürk ile İlişiği Kesilerek, Yayınlarına Son Verildi!

Fatih Altaylı’nın Habertürk ile İlişiği Kesilerek, Yayınlarına Son Verildi!

Gazeteci Fatih Altaylı Habertürk’ten ayrıldığını açıkladı. Son köşe yazısı ile durumu açıklayan Altaylı, “Gerçekten hesabını tutmadım, bilmiyorum bu kaçıncı veda” dedi.

Son yazısında “Şimdide Habertürk mazime gömülüyor. Bu Habertürk sayfalarında okuyacağınız son yazım. Türkiye’nin, Türkiye’de medyanın en zor dönemini birlikte yaşadık. Başka hiç kimse ile bu kadar uzun süreli beraberliği beceremezdim, beceremezdik. Bazen aşk biter ya bittiğini bilmek, anlamak, uzatmamak, sıkmamak lazım. Yarın artık yokum. Ne yapacağımı bilmiyorum henüz. Belki uzun, belki kısa bir tatil. 40 yıldır yazmak dışında bir iş yapmadım. Muhtemeldir ki kendi köşemde, kendi halimde bir şeyler yazarım. Ama artık yokum… Hoşçakalın… Görüşmek üzere.” diyerek Habertürk’ten ayrıldığını açıkladı.

ALTAYLI “ BANA KATLANAN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

 Fatih Altaylı 16 Mayıs’ta Habertürk gazetesine veda paylaşımı ile dikkat çekti. “Bana katlanan herkese teşekkürler” başlığı ile köşesindeki son yazısı için Oda TV’den Gazeteci Uğur Can Biçer’e konuşan Altaylı “Teke Tek” ve “Bire Bir” programları için dijital platformda devam edeceğini belirtti. Seçim gecesi ekrana çıkmaması ile ilgili sorulan soruda, “14 Mayıs’ta yani seçim gecesi ekrana çıkarılmadığım doğrudur. Onun dışındaki bütün gelişmeleri köşemde yazdım” diyerek belirten Altaylı, Habertürk gazetesinden 14 Mayıs seçim gecesi çıkarılmamasının etkisi olup olmadığı sorulduğunda “Hayır. Ekran meraklısı değilim. Beni çıkarmadılar diye ayrılacak değilim. Bir günlük bir şey değildir ayrılma süreçleri. Bir şeye kızdım ayrılacağım diyecek kadar salak değilim. Köşemde yazdığımın dışında başka bir şey söz konusu değil. Seçim programına kanala davet edilmediğim doğrudur. Ama ayrılmamın o davet edilmemekle bir ilgisi yoktur. Daha uzun bir süreçtir.” şeklinde ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler