Duygu Nebioğlu'ndan Müge Anlı'ya Sert Çıkış: 'O Arka Tarafın Hepsi Pişman ve Pişmaniye Olacaktır'

Duygu Nebioğlu'ndan Müge Anlı'ya Sert Çıkış: 'O Arka Tarafın Hepsi Pişman ve Pişmaniye Olacaktır'

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı programında annesi Suphiye Orancı'yı aramasının ardından kamera arkasında yaşananları açıkladı. Nebioğlu, program ve Müge Anlı hakkında sert konuştu. İşte detaylar...

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı programında annesi Suphiye Orancı'yı aramasının ardından kamera arkasında yaşananları açıkladı. Nebioğlu, program ve Müge Anlı hakkında, "Arka tarafta dönen dolaplar için o arka tarafın tamamı pişman olacak, hepsi pişmaniye olacak" şeklinde konuştu.

DUYGU NEBİOĞLU'NDAN SERT AÇIKLAMALAR

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden doğan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına bir daha çıkmayacağını açıkladı ve program hakkında sert eleştirilerde bulundu. Nebioğlu, Müge Anlı'nın ekibine de sert sözlerle yüklenerek, "O kadın" olarak bahsettiği Müge Anlı'ya karşı duruşunu net bir şekilde ortaya koydu. Programa katılmasının ardından aldığı eleştirilere rağmen "Evet, adalet elbet yerini bulacak. Müge Anlı'ya ben bilerek çıktım. Kimin kalesine girdiğimi gayet iyi biliyordum. Anneme iftira atmalar sadece kendi sonlarını daha ağır ve acı dolu bitmesine sebep olacak" belirtti.

ekran-goruntusu-2024-07-08-135309-mjho.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler