Disney Plus, Türkiye Fiyatlarına Yüksek Oranda Zam Yaptı

Disney Plus, Türkiye Fiyatlarına Yüksek Oranda Zam Yaptı

Dijital video izleme platformlarından zam furyası gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda birçok platform yeni üyelik fiyatlarını açıklamıştı. Bir düzenleme de Disney Plus’tan geldi. İşte yeni zammın ardından oluşan rakamlar…

Yeni nesil dizi, film ve belgesel izleme platformları kullanıcıları cezbediyor. Tüketicilere daha fazla imkan sunan Netflix, Disney Plus, Amazon Prime, EXXEN, Gain gibi platformlar son yıllarda sıklıkla tercih ediliyor.

Yukarıda saydığımız platformlara erişim imkanı daha kolay. Ayrıca her tüketici istediği dizi, film ve belgesele anında erişebiliyor. Fakat bu platformların yaptığı zamlar, kullanıcıların artık cebini yakmaya başladı. Artış oranları yüzde 100’ün üzerine çıkması tüketicinin canını sıkıyor.

DİSNEY PLUS’TAN YENİ ABONE TARİFESİ

Disney + Türkiye, abonelik fiyatlarında ciddi bir artış yaptı. 2024 yılının ilk zammını yapan Disney Plus Türkiye, abonelik fiyatlarında yüzde yüzün üzerinde artış gerçekleştirdi. Yeni zamla beraber en büyük rakibi Netflix’e karşı avantajı da kaybetmiş oldu.

DİSNEY + ABONELİK FİYATLARI

Disney Plus Türkiye fiyatlarında aylık abonelik 100 liranın üzerine çıktı. Son zamlardan önce 64,99 TL olan aylık fiyatlar 134,99 TL’ye yükseldi. Yıllık abonelik ise 649 liradan 1.349,90 liraya yükseldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler