Behzat Ç. Yeni Bölümler Nerede Yayınlanıyor?

Behzat Ç. Yeni Bölümler Nerede Yayınlanıyor?

Birçok hayranı bulunan sevilen dizinin yeni serisinin adı Behzat Ç. Kan ve Gül oldu. Behzat Ç. Kan ve Gül serisi 6 Aralık tarihinde BluTV internet platformu üzerinden izleyicileriyle buluştu. Behzat Ç. dizisi ilk yayınlandığı andan beri bir Ankara...

Behzat Ç. Yeni Bölümler Nerede Yayınlanıyor?

İlk yayınlandığı andan itibaren birçok insanın dikkatini çeken Behzat Ç. dizisinin yeni bölümlerinin çekileceğinin duyurulması ile birlikte hayranları tarafından merakla Behzat Ç. yeni bölümler nerede yayınlanıyor sorusu araştırılmaya başlandı. Birçok hayranı bulunan sevilen dizinin yeni serisinin adı Behzat Ç. Kan ve Gül oldu. Behzat Ç. Kan ve Gül serisi 6 Aralık tarihinde BluTV internet platformu üzerinden izleyicileriyle buluştu. Behzat Ç. dizisi ilk yayınlandığı andan beri bir Ankara dizisi olduğu için yeni serinin de ayın altısında yayınlanmış olmasının nedeni hayranları tarafından Ankara ilinin plaka kodunun 06 olmasıyla bağdaştırılıyor.

Behzat Ç. Kan ve Gül Yeni Serisi

Behzat Ç. dizisinin yeni serisi olan Kan ve Gül geçtiğimiz günlerde bir internet platformunda yayınlanmaya başlandı. Dizinin yayınlanacağı duyurulur duyurulmaz da hayranları tarafından Behzat Ç. Yeni bölümler nerede yayınlanıyor sorusu büyük merak uyandırdı. BluTV ’de yayınlanan diziye yoğun bir ilgi oldu. Behzat Ç. dizisi ile efsaneleşmiş dizinin başrolü Erdal Beşikçioğlu tarafından sosyal medya üzerinden dizinin ne zaman ve nerede yayınlanacağı duyuruldu.

Behzat Ç. Yeni Sezon Oyuncuları Kimler ve Konusu Ne?  

Dizinin yeni serisinin yayınlanacağı duyurulduğundan beri hayranları tarafından merakla beklenen ve Behzat Ç. Yeni bölümler nerede yayınlanıyor sorusu sık sık araştırılan dizi sonunda yayınlanarak sevenlerine kavuştu. Bir internet platformu olan BluTV ‘nin yeni içeriği olan Behzat Ç. Kan ve Gül dizisinin oyuncu kadrosu oldukça zengin. Başrolde yine Behzat Ç. karakteri ile efsaneleşmiş ve sevilmiş Erdal Beşikçioğlu yer alıyor.

 Diğer oyuncular ise şu şekildedir; İnanç Konukçu, Güven Kıraç, Ege Aydan, Berkan Şal, Ayça Eren. Bu isimler dışında ise yeni sezon için eklenmiş diğer oyuncu isimleri şu şekilde; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Robanar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu, Gökçe Eyüboğlu. Görüldüğü gibi dizinin oyuncu kadrosu son derece zengindir. Dizinin konusuna geldiğimizde ise Emrah Serbes’in Çekiç ve Gül romanından esinlenilmiş bir polisiye dizisidir. Bir internet dizi ve film platformu olan BluTV ‘de hayranlarıyla buluşturulmuştur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler