Acun Ilıcalı'dan Survivor'da Ronaldinho Sürprizi!

Acun Ilıcalı'dan Survivor'da Ronaldinho Sürprizi!

Acun Ilıcalı, Survivor programında gerçekleştirdiği sürprizle futbol dünyasının efsane ismi Ronaldinho'yu yarışmaya dahil etti. Peki, Ronaldinho kimdir?

Acun'un Survivor'da yaptığı sürprizle gündemde yer bulan ünlü futbolcu Ronaldinho, futbol dünyasının efsane isimlerinden biridir. Peki, Ronaldinho kimdir?

ACUN ILICALI SÜRPRİZ İSMİ AÇIKLADI: RONALDİNHO SURVİVOR'DA 

Acun Ilıcalı Survivor'a gelecek sürpriz ismi açıkladı. Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho'nun Survivor'a geleceği belli oldu. İşte Ronaldinho ile ilgili tüm merak edilenler...

Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışmacı Sercan Yıldırım ile yaptığı diyalog sırasında, "Geçen bir arkadaşım aradı, ‘geleyim mi?’ dedi, ‘gel’ dedim. Sercanlar iyi takım var oynayalım o da sağ olsun kırmadı gelecek" dedi. Yarışmacı Sercan'ın "Abi çok merak ettim" demesi üzerine Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen…" şeklinde ifade ederek Ronaldinho'yu Survivor'a davet ettiğini açıkladı.

RONALDİNHO KİMDİR?

Ronaldinho, tam adıyla Ronaldo de Assis Moreira, 21 Mart 1980 tarihinde Brezilya'da dünyaya geldi. Futbol kariyerine Flamengo'da başlayan futbolcu Barcelona'da gösterdiği muazzam performanslarıyla dünya çapında büyük bir üne kavuştu. 2005 yılında Ballon d'Or ödülünü kazanarak futbolun zirvesine çıktı

0x0-survivorda-ronaldinho-surprizi-ronaldinho-survivora-ne-zaman-gelecek-1708463319450.jpeg

Teknik yetenekleri, çalımları ve attığı unutulmaz gollerle tanınan Ronaldinho, futbolseverlerin gönlünde taht kurmuş bir isimdir. Kariyeri boyunca Barcelona, Paris Saint-Germain ve Milan gibi büyük kulüplerde forma giyen Brezilyalı futbolcu, futbol tarihine damgasını vuran oyunculardan biri olarak biliniyor.

Survivor'daki sürpriz katılımıyla gündemi sarsan Ronaldinho'nun performansı ve yarışmadaki performansıyla futbolseverleri büyülemesi bekleniyor. Futbol dünyasının efsane ismi, Survivor sahnesinde de adından söz ettirecek gibi görünüyor.

images-2024-02-21t005609-389.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler