Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün Romantik Anları: Dudak Dudağa Görüntülendiler

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün Romantik Anları: Dudak Dudağa Görüntülendiler

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün Kenan Doğulu'nun doğum günü partisindeki romantik anları dikkat çekti. İkilinin aşkları nasıl ortaya çıktı? Detaylar haberimizde.

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün Kenan Doğulu'nun doğum günü partisindeki romantik anları dikkat çekti. İkilinin aşkları nasıl ortaya çıktı? Detaylar haberimizde.

Son olarak söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan "Lan" şarkısıyla büyük yankı uyandıran Zeynep Bastık, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde ilişkisini sonlandırdığını açıklayan Bastık'ın, eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Bu iddianın yankıları sürerken ünlü çift dudak dudağa görüntülendi.

AŞK DEDİKODULARI GERÇEK OLDU MU?

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü çifti, Kenan Doğulu'nun doğum günü partisinde dudak dudağa görüntülendi. İkilinin aşkı artık gizli saklı değil!

KENAN DOĞULU'NUN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDE YAKALANDILAR

Geçtiğimiz haftalarda Ali Can Ayyıldız ile yollarını ayıran şarkıcı Zeynep Bastık, gönlünü oyuncu Serkay Tütüncü'ye kaptırdı. Geçtiğimiz günlerde birlikte oyun izlemeye giden ikili, dün akşam da Kenan Doğulu'nun doğum günü partisine katıldı. İstanbul'da düzenlenen doğum günü partisine ünlü isimler akın ederken, isimleri bir süredir aşk dedikodusuna karışan Serkay Tütüncü ile Zeynep Bastık çifti de boy gösterdi.

640xauto-001.webp

PARTİ DETAYLARI

Parti boyunca eğlenceli dakikalar geçiren ikili, bir ara öpüşürken görüntülendi. Aşklarını ilan eden çiftin o anları da Editci Abla hesabından yayınlandı.

Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık'ın ilişkisi, birlikte "Chaplin" oyununu izlemeye gitmeleriyle ortaya çıkmıştı. Survivor ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve yarışmadan sonra birçok dizi ile film projesinde yer alan Serkay Tütüncü, şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan "Sandık Kokusu" dizisinde rol alıyor.

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün aşkı, Kenan Doğulu'nun doğum günü partisinde dudak dudağa görüntülenmeleriyle kesinlik kazandı. İkili, romantik anlarıyla hayranlarının ve magazin dünyasının ilgisini çekmeye devam ediyor. Zeynep Bastık'ın müzik kariyerindeki başarısı ve Serkay Tütüncü'nün oyunculuk kariyeriyle de gündemde kalmaları, ilişkilerinin dikkat çekici yönlerinden sadece birkaçı.

antalyahaber.tv

zeynep-bastik-ve-serkay-tutuncu-dudak-dudaga-17386271-2025-amp.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler