Zeynep Bastık Kazandığı Miktar Ağızları Açık Bıraktı

Zeynep Bastık Kazandığı Miktar Ağızları Açık Bıraktı

Zeynep Bastık Dünya Kupasında sahne alacağı öğrenildikten sonra Zeynep Bastık’ın bu konserden ne kadar para kazandığı ise merak edilen konulardan biri olmaya başladı.

Zeynep Bastık Dünya Kupasında sahne alacağı öğrenildikten sonra Zeynep Bastık’ın bu konserden ne kadar para kazandığı ise merak edilen konulardan biri olmaya başladı. Başarılı sanatçının hayranları tarafından ise ’Zeynep Bastık Dünya Kupası Konserinden Kaç Para Kazandı?’’ sorusu sürekli olarak araştırılmaya başlandı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcının 2022 Dünya kupasından kazanacağı para resmen dudak uçuklattı.

Zeynep Bastık Kazandığı Miktar Ağızları Açık Bıraktı

Katarın ev sahipliğini yaptığı 2022 Dünya Kupası Al Khor Al-Bayt Stadyumu'nda sahne alması için teklif götürülen sanatçı bu durumu ‘’Gururluyum’’ ifadelerini dile getiren sanatçıya 250 bin dolar ödeneceği ortaya çıktı. Bu miktar açıklandıktan sonra hayranları ise belirlenen tutarın Türk Parası olarak ne kadara denk geldiği ise ayrıca merak konusu oldu. Ünlü şarkıcının kazandığı miktar Türk Lirası olarak 4.650.000 TL'ye denk gelmektedir. Zeynep Bastık’ın yanı sıra Katar 2022 Dünya Kupası'nda dünyaca ünlü isimlerde sahne aldı. Sahne alan diğer isiler ise şunlardır. Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares, BTS, Black Eyed Peas, J.Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie gibi yıldız isimler sahne alırken Zeynep Bastık da bu yıldız isimler ile birlikte aynı sahneyi paylaştı.

Zeynep Bastık Kimdir

2022 Dünya Kupasında sahne alan şarkıcının hayatı da merak edilen bir başka konu oldu. Ünlü sanatçı 8 Temmuz 1993 yılında Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. 3 yaşındayken ailecek İzmir'e taşınan şarkıcı ortaokul ve lise eğitimlerini burada tamamladı. 2010 yılında İzmir'de cover grubu "Jackpot" ile birlikte profesyonel anlamda müzik hayatına başladı. 2012'ye kadar bu grupla birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde çok sayıda sahne alarak şarkılar söyledi.

Bir süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak da yer alan sanatçı Murat Dalkılıç'ın "Lüzumsuz Savaş" adlı şarkısına ise vokalistlik yaptı ve Dalkılıç'ın vokalistliğini üç yıl boyunca devam ettirdi. Dalkılıç'ın destekleri ile ilk teklisi olan "Fırça"yı 2014 yılında müzik piyasasına sürdü.2019 yılında Adidas ile 2020 yılında ise Elidor ile reklam anlaşması yaparak bu iki dev markanın reklam yüzü oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler