Yusuf Güney’in, Kenan Işık Sözleri Magazin Dünyasına Bomba Gibi Düştü

Yusuf Güney’in, Kenan Işık Sözleri Magazin Dünyasına Bomba Gibi Düştü

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, katıldığı bir programda yaptığı konuşmalarla gündeme geldi. Güney’in, Kenan Işık hakkında söyledikleri herkesi şok etkisi yarattı. İşte TV8’deki canlı yayında söyledikleri…

5 Ocak Cuma günü Yusuf Güney, TV8’de yayınlanan “Aramızda Kalmasın” programına katıldı. Buradaki programda gündeme dair konuşan şarkıcı Yusuf Güney, Kenan Işık hakkında da beklenmedik bir yorum yaptı.

GÜNEY’DEN KENAN IŞIK YORUMU

Yaklaşık 10 yıldır aramızda olmayan Kenan Işık, komadaki hayatını sürdürüyor. 2014 yılında spor salonunun saunasında düşen ünlü isim Işık, beyin kanaması geçirmişti.

10 yıldır henüz haber alınamayan Kenan Işık hakkında Yusuf Güney çarpıcı iddialarda bulundu. TV8’de konuşan Güney, şunları söyledi;

“Şu an astral boyutta kaybolmuş durumda. Geri getirilebilir. Bunun teknikleri var. Bunun üzerine çok araştırma yaptım ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bunlar bir hurafe değil. Yöntemlerle geri getirilen birçok insan var. Uyanırsa öyle acayip şeyler anlatacak ki, beynimiz yanacak. Ben kendisini çok seviyorum. Kendisine hayranım.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler