Yılmaz Morgül, Karşısına Bülent Ersoy’u Aldı: Verdi Veriştirdi…

Yılmaz Morgül, Karşısına Bülent Ersoy’u Aldı: Verdi Veriştirdi…

Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde Zeki Müren hakkında açıklamalar yapmıştı. Ersoy’un yaptığı açıklamalar bazı kesim tarafından tepki çekti. Tepki gösteren isimlerden biri de Yılmaz Morgül oldu. Morgül, Bülten Ersoy hakkında neler söyledi?

Hayatı başarılarla dolu olan Yılmaz Morgül, TV8 ekranlarında yayınlanlan Aramızda Kalmasın programına katıldı. Morgül, magazin dünyasına bomba gibi düşen Bülent Ersoy’un Zeki Müren açıklamalarını değerlendirdi

Bülent Ersoy, “Acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama kıskançlığından öldü” açıklamasıyla bir anda gündem oldu. Ersoy, sözlerinin ardından birçok kesimden eleştiri aldı.

MORGÜL, AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Yılmaz Morgül katıldığı canlı yayında, Bülent Ersoy’u hedef aldı. Katıldığı programda Morgül şunları söyledi;

“Ben 28 yıldır bunları bizzat yaşadım. Sizin bana yaşattıklarınız ne olacak? Siz Türkiye'nin en kıskanç sanatçısısınız. Bütün şarkılarımı yasaklatıp yayından kaldırdınız. Siz de kıskançlığınızla Devran Çağlar'ın psikolojisini alt üst ettiniz. Senelerce kendine gelemedi. Devran sizin kıskançlığınız yüzünden öldü. Rahmetle anıyorum. Hepimizle uğraşıyorsunuz.”

KİBRİN EN BÜYÜK TEMSİLCİSİSİNİZ

“Siz benim için bitmiş bir insansınız. Efendiliğin, gerçek sanatçılığın temsilcisi. Siz asla o saygıya ulaşamayacağınız için 28 yıldır içinizde olan kıskançlığınızı topluma aktararak yakışmayacak davranışlar sergilediniz. Sizin adınıza çok üzülüyorum. Siz benim sevgimi ve saygımı yok ettiniz. Kibir en büyük günahtır. Siz kibrin en büyük temsilcisisiniz. Neymiş paşa değilmiş? Bu unvan saygınlığından dolayı verilmiştir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler