Yargı Dizisi Emmy Ödülü Alırken, Başrol Oyuncusu Urgancıoğlu, Alay Konusu Oldu

Yargı Dizisi Emmy Ödülü Alırken, Başrol Oyuncusu Urgancıoğlu, Alay Konusu Oldu

Türk dizi ve filmleri dünyada boy göstermeye devam ediyor. Türk yapımları yurt dışında da ilgiyle takip ediliyor. Son yıllarda aldığı ödüllerle de öne çıkan Türk dizi ve filmler başarıdan başarıya koşuyor. İşte son ödül alan dizi…

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, yurt dışında boy gösterdi. Uluslararası Emmy Ödülleri’ne layık görülen dizi, büyük bir başarıya imza attı. Yargı, “En İyi Telenovela” ödülüne layık görüldü.

Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi’nin her sene düzenlemiş olduğu Emmy Ödülleri, bu yılda da sahiplerini buldu. Emmy Ödülleri, Amerika dışında üretilen yapımlara verilen ödül olarak biliniyor.

ÖDÜL TÖRENİNE BAŞROL OYUNCUSU DAMGA VURDU

Yargı dizisinin ödül törenine, yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu katıldı.

Başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, törendeki saç stiliyle sosyal medyada gündem oldu. Başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu için “Pınar Deniz'den bir düzleştirici ödünç alsaydın. Kaan elini yüzünü yıkada kendine gel bu ne hal. Gece duş alıp saçlarımı kurutmadan yatınca ben” yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler