Usta Oyuncu Müjde Ar’dan Korkutan Ameliyat: Yüzde 95’i Kapalıydı…

Usta Oyuncu Müjde Ar’dan Korkutan Ameliyat: Yüzde 95’i Kapalıydı…

Bir döneme damga vurmuş olan Müjde Ar, ameliyat olsu. Sevenlerini endişelendiren ameliyat hakkında detaylar belli oldu. Açıklamada riskin ne denli fazla olduğu görüldü. Konuyla ilgili detaylar haberimizde…

Ünlü ve duayen sanatçı Müjde Ar, korkuttu. Sanatçı, zorlu bir kalp ameliyatı geçirdi. Türk sinemasının unutmayacağı isimlerden biri olan Müjde Ar, kalp ameliyatı hakkında açıklama yaptı.

Ah Güzel İstanbul, Fahriye Abla, Eğreti Gelin, Ağır Roman ve Komser Şekspir gibi onlarca filmde yer alan Müjde Ar, Türk sinema tarihinin nadide sanatçılarından biridir. Son yaşadığı ameliyat ise sevenlerini korkuttu.

DAMALARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU KAPALIYDI

Efsane sanatçı Müjde Ar, yaşadığı kap rahatsızlığı hakkında açıklama yaptı. Ameliyat olduğunu söyleyen Ar, son durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi.

Ünlü oyuncu Ar, gazeteci Olcay Ünal Sert’e açıklama yaptı. 1 ay önce ameliyat olduğunu aktaran Müjde Ar, yaşanan süreci detaylarıyla şöyle anlattı;

“Çok ani oldu ameliyat. Yüzde 95 tıkalıydı damarlar. İki damar 2 saatlik operasyonla açıldı. Ben ne sigara içerim ne alkol kullanırım. Diyabete bağlı olarak gelişmiş... Tip 2 diyabetim. Ercan (Karakaş) check-up'a gitmişken ben de halsizliğimi dile getirince tetkikler sonucu ortaya çıktı ve çok çabuk müdahale edildi…”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler