Usta Oyuncu, "GQ Türkiye Men of the Year 2023 Ödülleri" Töreninde Sözleriyle Geceye Damgasını Vurdu!

Usta Oyuncu, "GQ Türkiye Men of the Year 2023 Ödülleri" Töreninde Sözleriyle Geceye Damgasını Vurdu!

GQ Türkiye Men of the Year 2023 Ödülleri töreninde ödül alan usta oyuncu Şener Şen, geceye damga vuran konuşmasıyla dikkat çeken isimler arasında yer aldı.

Türkiye'nin usta oyuncusu Şener Şen, GQ Türkiye Men of the Year 2023 Ödülleri töreninde gerçekleştirdiği etkileyici konuşma ile geceye damga vuran isim oldu. Şen, "Bu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey, kötülerin ve güçlülerin her alanda hakim olduğu bir dünyada yaşıyor olmamız." sözleriyle dikkat çekti.

"KÖTÜLERİN VE GÜÇLÜLERİN HER ALANDA HAKİM OLDUĞU BİR DÜNYADA YAŞIYORUZ"

Gecenin sunuculuğunu ünlü oyuncu Şükrü Yıldız'ın üstlendiği GQ Türkiye Men of the Year 2023 Ödülleri, önceki akşam The Ritz-Carlton, İstanbul’da bir törenle gerçekleşti. GQ editörleri, yazarları, danışmanları ve okurları tarafından belirlenen ve çeşitli kategorilerde öne çıkan isimlerin ödüllendirildiği bu özel gecede, 'Zengin Mutfağı' oyunuyla ödüle layık görülen Şener Şen, yaptığı konuşma ile törene damgasını vurdu. 

Şen, "Bu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey kötülerin ve güçlülerin her alanda hakim olduğu bir dünyada yaşıyor olmamız. İyinin, doğrunun, güzelin hakim olacağı bir dünyada ancak sanata ağırlık verilerek yaşayabiliriz. Bu gece çıktığımız yolda bizi onurlandıran bir etkinlikle bir aradayız. Başta beş yıldır Zengin Mutfağı'na gelerek eksilmeyen ilgileriyle bize destek olan seyircilerimize, GQ ailesine, beni ve genç arkadaşlarımı bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler