Ünlü Şarkıcı Yakalandığı Hastalığı Duyurdu: Eşine Az Rastlanıyor!

Ünlü Şarkıcı Yakalandığı Hastalığı Duyurdu: Eşine Az Rastlanıyor!

“X Factor Star Işığı” yarışmasında ünlenen İlyas Yalçıntaş’tan bir süredir haber alınamıyordu. Şarkıcı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamda nadir olan bir hastalığa yakalandığını duyurdu…

Yarışmada sağladığı başarıyla kısa sürede adından söz ettiren İlyas Yalçıntaş, müzik sektörüne giriş yaptı. Kendi seslendirdiği ve bestelediği şarkılarla önemli kitleye ulaştı.

Türk pop müziğinin sevilen ismi olan, İlyas Yalçıntaş, 2 aydır muayene sürecinde olduğunu duyurdu. Ünlü şarkıcı “Ramsay Hunt” hastalığına yakalandı.

HASTALIĞI SOSYSAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURDU

“Slow” müzik tarzıyla daha çok öne çıkan İlyas Yalçıntaş, takipçilerinden tam not alabildi. Ancak ünlü şarkıcı belli bir süredir ortalıkta görülmüyordu. Yalçıntaş yeni bir sosyal medya paylaşımında hasta olduğunu duyurdu.

Ünlü şarkıcı sosyal medya üzerinden takipçilerini bilgilendirdi. İlyas Yalçıntaş, “Ramsay Hunt” hastalığı hakkında şunları söyledi;

Yaklaşık 2 aydır bir dizi hastane ve doktor muayenesi sonucu "Ramsay Hunt" sendromuna yakalandığım ortaya çıkmıştır. Bu sıkıntılı süreci nihayet atlatmanın ve rahatsızlığımın tedavisinin olmasını bilmenin mutluluğu içerisindeyim.

Arkadaşlar bu sendrom "herpes" adlı bir virüsün orta kulağımı enfekte etmesi ile denge ve işitme siniri üzerinde tahribat yaratması ile ortaya çıkıyor. Son 6 aydan beri şu şekilde semptomlar yaşamaktayım, Sağ kulağımda sürekli çınlama ve karıncalanma hissi yüzümün sağ tarafında uyuşukluk ve şişkinlik, üst damağımda kabarcık, yürürken denge problemleri, hafif sendeleme gibi şikayetler. Damar yolu ile verilecek ilaçlar ile tedavisi mümkün haftaya salı günü başlayacağız tedaviye. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim sevgiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler