Ünlü Rap Yıldızı Eminem, Kripto Reklamı İçin Borsa İle Anlaştı

Ünlü Rap Yıldızı Eminem, Kripto Reklamı İçin Borsa İle Anlaştı

Eminem olarak bilinen Amerikalı rapçi Marshall Mathers, kripto para borsası Crypto.com'u lanse eden en son ünlülerden biri haline geldi. Matt Damob ve Slim Shady’nin ardından Eminem’de yeni reklam yüzü oldu.

Slim Shady, Matt Damon'un Ekim 2021'deki reklam spotunun ardından Crypto.com için "servet cesurları tercih eder" reklamını yapan en son ünlüydü. Ancak 2024’te bu tamamen değişti.

Crypto.com, ünlü rapçi Eminem ile bu hafta sonu NBA playofflarında sergilenecek yeni bir reklam hazırladı. Reklam, Coinbase'in benzer televizyon pazarlama çabalarını takip ediyor ve büyük spor liglerinin kripto endüstrisine yeniden ısınabileceğini gösteriyor.

EMİNEM, KRİPTO REKLAMLARINDA

Ünlü rapçinin Cuma günü Twitter sayfasında reklam detayları paylaşıldı. Reklam, eskiden Staples Centre olarak bilinen Los Angeles şehir merkezindeki çok amaçlı spor arenası olan Crypto.com Arena'nın kuş bakışı bakışıyla başlıyor.

Arenanın 2028 Yaz Olimpiyatları sırasında basketbol yarışmasına ve Cumartesi günü Los Angeles Lakers'a karşı Denver Nuggets playoff maçına ev sahipliği yapması ve reklamının ilk yayınlanacağı yer planlanıyor.

Eminem'in kripto lanse etmesine tepkiler sosyal medyada karışık gibi görünüyor. Diğer yandan birçok Hollywood ünlüsü ve spor yıldızı, daha sonra rollerini yeniden değerlendirmek için kripto firmaları için yüksek profilli reklamlarda yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler