Ünlü Oyuncunun Etilerdeki Eve Ödediği Kira Dudak Uçuklatıyor…

Ünlü Oyuncunun Etilerdeki Eve Ödediği Kira Dudak Uçuklatıyor…

Türkiye’de konut kiralarına yapılan zam ve fahiş fiyatlar zaman zaman gündeme geliyor. Özellikle de lüks ilçelerde istenen kira fiyatları dudak uçuklatıyor. Bir ünlü oyuncunun verdiği aylık kira ise hayrete düşürdü. İşte konuya ilişkin detaylar…

Son dönemde aldığı dizi rolleriyle adından söz ettiren Gökçe Bahadır’ın ev kirası dudak uçuklatıyor. Eşi Emir Ersoy ile beraber Etilerde yaşayan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, tam tamına 270 bin lira kira ödüyor.

ETİLER’DE BOĞAZ MANZARALI EV

Star TV’de yayınlanan Ömer dizisinde oynayan Gökçe Bahadır, iyi performansla göz dolduruyor. Ömer dizisiyle daha daadından söz ettiren güzel oyuncu, özel hayatıyla da ön plana çıkıyor.

ekran-resmi-2024-03-18-12-41-10.png

Gazeteci Müge Dağıstanlı’nın aktardığı habere göre evli çift Etiler’de yeni bir eve taşındı. Emir Ersoy ve Gökçe Bahadır çifti, Etiler’de boğaz manzaralı bir eve yerleşti. Evin aylık kiralık fiyatı ise 270 bin lira olması dikkat çekti.

ÖNCEDEN FUTBOLCU OTURUYORDU

Çiftin kiraladığı villada daha öncesinde bir futbolcu oturuyordu. Galatasaray’da bir dönem top koşturan Juan Mata, Etiler’deki evi tercih etmişti. Mata, ev için aylık 5 bin euro kira ödüyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler