Ünlü Oyuncu Wilma Elles Kaza Geçirdi: Oyuncudan Açıklama Geldi

Ünlü Oyuncu Wilma Elles Kaza Geçirdi: Oyuncudan Açıklama Geldi

Birçok dizi ve filmde yer aldığı rollerle tanınan Wilma Elles, kaza geçirdi. Motosiklet ile yaptığı kazanın ardından sevenleri endişe duydu. Ancak oyuncudan açıklama hemen geldi. İşte detaylar…

Kanal D ekranlarında ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisiyle ün yapan Wilma Elles, dün akşam saatlerinde kaza geçirdi. Sevenlerini korkutan kaza sonrası gerekli açıklama yapıldı.

ÜNLÜ OYUNCU WİLMA ELLES KAZA GEÇİRDİ

Başarılı ve güzel oyuncu Wilma Elles ile eşi Mehmet Şah Çelik, motosikletiyle kaza geçirdi. Çiftin yaralandığı kazada sosyal medya üzerinden bilgilendirme geldi.

ekran-resmi-2024-07-29-17-25-20.png

OYUNCU, KAZANIN ARDINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Wilma Elles ve Mehmet Şah Çelik çifti, 2022 yılında evlenmişti. 2023 yılında mutlu çift, üçüncü çocuklarına kavuşmanın sevincini yaşadı. Dün ise, tatil beldesinde kaza geçirdi. Hastanede tedavi gördükten sonra çiftin iyi olduğu görüldü.

Fotoğraf ve video paylaşan Elles, takipçilerini bilgilendirdi. Güzel oyuncu şunları yazdı;

"Çok şükür ki ucuz atlattık. Yeni motorlarda birden bire fren sistemi ile tekerlekler bloke olabilir. Çok şükür kikask da takmıştık ve yavaş gidiyorduk. Herkese kazasız belasız yollar."

WILMA ELLES KİMDİR?

Wilma Elles, 18 Ekim 1986 tarihinde Almanya’nın Köln şehrinde doğmuş, Alman asıllı bir oyuncu ve modeldir. Türkiye’de özellikle 2010 yılında başlayan ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı televizyon dizisindeki Caroline rolüyle tanınmıştır. Bu rol, Elles’in Türkiye’de büyük bir üne kavuşmasını sağlamış ve kariyerinde önemli bir dönüm noktası olmuştur.

Wilma Elles, çocukluk yıllarından itibaren oyunculuğa ilgi duymuş ve tiyatro eğitimi almıştır. Köln Üniversitesi’nde tiyatro, siyaset bilimi ve İslam bilimleri üzerine eğitim görmüştür. Türkiye’de televizyon ve sinema dünyasında tanınmadan önce Almanya’da tiyatro oyunlarında ve bazı film projelerinde yer almıştır.

wilma-elles-kimdir.jpg

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki başarısı, Elles’e Türkiye’de geniş bir hayran kitlesi kazandırmıştır. Dizide canlandırdığı kötü karakter Caroline, izleyiciler tarafından çok konuşulmuş ve Elles’in oyunculuk yeteneği büyük beğeni toplamıştır. Bu başarısının ardından Türkiye’de birçok televizyon dizisi, sinema filmi ve reklam projesinde yer almıştır.

Wilma Elles, Türk kültürüne ve diline olan ilgisiyle de dikkat çekmiştir. Türkçe’yi öğrenmiş ve kariyerini Türkiye’de sürdürmeyi tercih etmiştir. Aynı zamanda modellik kariyerine de devam eden Elles, moda dünyasında da çeşitli projelerde yer almıştır.

Özel hayatında da Türkiye’ye yerleşen Elles, Türk iş insanı Kerem Göğüş ile olan evliliğinden ikiz çocuk sahibidir. Sosyal sorumluluk projelerine ve çeşitli yardım faaliyetlerine de katılan Elles, hem Almanya’da hem de Türkiye’de tanınan ve sevilen bir figür olmuştur.

Wilma Elles, hem oyunculuk yeteneği hem de çok kültürlülüğü ile dikkat çeken bir isim olarak kariyerine devam etmektedir. Türk dizi ve sinema sektöründe yaptığı katkılarla Türk izleyicisinin gönlünde yer etmiş, uluslararası arenada da tanınan bir oyuncu olarak kendini kanıtlamıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler